Ο άλλοτε μεγαλοπαράγοντας του ποδοσφαίρου θα καταλήξει σήμερα στον Κορυδαλλό

«Η επιστροφή του Big Mac» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος της παράδοσης του Μάκη Ψωμιάδη στη Δικαιοσύνη. Ο πάλαι ποτέ μεγαλοπαράγοντας του ποδοσφαίρου με τη συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης έκανε μία στάση στο Εφετείο και μετά στην Ευελπίδων για να καταλήξει σήμερα στις φυλακές του Κορυδαλλού, όπου θα κρατηθεί για την υπόθεση των στημένων ποδοσφαιρικών αγώνων.

Φορώντας σκούρο κοστούμι, γαλάζιο πουκάμισο με γυρισμένες προς τα έξω τις μανσέτες ώστε να καλύπτουν τις χειροπέδες και γραβάτα, ο Μάκης Ψωμιάδης – πολιτικός κρατούμενος σύμφωνα με δική του παλαιότερη δήλωση – επέλεξε αυτήν τη φορά να σιωπήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες των “Νέων”, ακόμα και όταν βρέθηκε τετ α τετ με τον εισαγγελέα εκδόσεων Επαμεινώνδα Παντιώρα, περιορίστηκε να διατυπώσει το παράπονό του ότι «στα Σκόπια δεν μου φέρθηκαν καλά, γιατί υπήρχε ανθελληνικό κλίμα», σπεύδοντας να διευκρινίσει ότι «εγώ είχα συναινέσει από την αρχή να έρθω πίσω στην Ελλάδα».

Και πράγματι, ο Μάκης Ψωμιάδης δεν άσκησε κανένα ένδικο μέσο αφότου πληροφορήθηκε την απόφαση των σκοπιανών Αρχών, ύστερα από το διάβημα του υπουργού Δικαιοσύνης Μιλτιάδη Παπαϊωάννου, να τον εκδώσουν στην Ελλάδα λίγο πριν συμπληρωθεί ο χρόνος που θα μπορούσε και να αφεθεί ελεύθερος από τις εκεί Αρχές.

«Δηλώνετε ακόμα πολιτικός κρατούμενος;», ρωτήθηκε κατά την έξοδό του από το γραφείο του εισαγγελέα στα δικαστήρια της Ευελπίδων. «Μία φορά μίλησα, δεν θα ξαναμιλήσω…», είπε ο κατηγορούμενος. Και στην επόμενη ερώτηση αν πιστεύει ότι μπορεί να τον… εμπιστευθεί ξανά η Δικαιοσύνη, ύστερα από τη φυγή του, λόγω της διαφωνίας ανακριτή και εισαγγελέως για την προφυλάκισή του, απάντησε: «Δεν ξέρω, κυρία μου».
Τα παιδιά του Μάκη Ψωμιάδη, η σύζυγός του και άλλα πρόσωπα από το στενό οικογενειακό και φιλικό του περιβάλλον περίμεναν έξω από τα δικαστήρια για να τον συναντήσουν, καθώς είχαν να τον δουν πολύ καιρό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.