Το πρώτο γκολ του Γιώργου Καραγκούνη μετά από 25 μήνες, ο Κέβιν Μιραλάς που έχει βάλει στο σημάδι την ΑΕΚ και το 100ο παιχνίδι του Μαρίνου Ουζουνίδη στους πάγκους της Superleague..

*** Ο Παναθηναϊκός διατήρησε την εξαιρετική παράδοση που έχει στους εντός έδρας αγώνες με την Ξάνθη. Πλέον “μετράει” 20 νίκες, 2 ισοπαλίες και μόλις 1 ήττα.

*** Ο Γιώργος Καραγκούνης βρήκε δίχτυα στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά από 25 μήνες! Είχε σκοράρει για τελευταία φορά στο 2-0 επί του Πανθρακικού στις 17/01/2010.

*** Το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Ξάνθη ήταν το 20ο στη μεγάλη κατηγορία για τον Αντώνη Πετρόπουλο σε 79 εμφανίσεις.

*** Ο προπονητής της Ξάνθης, Μαρίνος Ουζουνίδης συμπλήρωσε 100 ματς στη μεγάλη κατηγορία ως προπονητής. Το ρεκόρ του είναι 31 νίκες, 33 ήττες και 36 ήττες.

*** Ενα ακόμη τέρμα χρειάζεται ο Κέβιν Μιραλάς για να ισοφαρίσει την περσινή επιθετική συγκομιδή του στον Ολυμπιακό. Εχει 13 τέρματα, πέρυσι είχε πετύχει 14.

*** Eν τω μεταξύ, ο Βέλγος στράικερ σκόραρε για τρίτη συνεχόμενη φορά κόντρα στην ΑΕΚ.

*** Η ήττα της ΑΕΚ στο ντέρμπι της Παρασκευής σηματοδότησε και την 20η του Νίκου Κωστένογλου στην προπονητική καριέρα του στη Superleague.

*** Ο ΠΑΟΚ εξακολουθεί να είναι η πρώτη ομάδα στο πρωτάθλημα (μακράν της δεύτερης) στις πάσες με 1883.

*** Ο Ατρόμητος διατήρησε το εντός έδρας αήττητο στους αγώνες του με την Κέρκυρα στις εθνικές κατηγορίες (4 νίκες, 4 ισοπαλίες).

*** Δύο ακόμη τέρματα για τον Εντουάρντο Μπρίτο ο οποίος συμπλήρωσε 45 σ’ όλες τις διοργανώσεις στην εν Ελλάδι καριέρα του (σε 185 εμφανίσεις).

*** Ο Γιώργος Δώνης συμπλήρωσε 180 αγώνες ως προπονητής στη μεγάλη κατηγορία με ρεκόρ 58 νίκες, 64 ισοπαλίες και 58 ήττες.

*** Ακόμη 20 αγώνες χρειάζεται ο Αγγελος Αναστασιάδης για να φτάσει τους 300 στην Α’ Εθνική. Στη Νέα Σμύρνη συμπλήρωσε τους 280 με ρεκόρ 136 νίκες, 58 ισοπαλίες και 86 ήττες.

*** Ο Αρης δεν έχασε από τον Εργοτέλη και αυτό συνέβη για 7η συνεχή φορά είτε εντός είτε εκτός έδρας.

www.contra.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.