Μεγάλη επιτυχία στους χειμερινούς αγώνες Β.Ελλαδος σε πισίνα 50μ

Ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο 10 με 12 Φεβρουαρίου οι χειμερινοί αγώνες κολύμβησης των κατηγοριών στο ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ κολυμβητήριο στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

Ο ΑΣ ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ συμμετείχε με 11 κολυμβήτριες στις κατηγορίες κορασίδων παγκορασίδων- Α και παγκορασίδων –Β.

Συγκεκριμένα
Στην κατηγορία κορασίδων ηλικίες 1996-1997
Πρώτη θέση στα 50μ πρόσθιο και 4 θέση στα 200μ πρόσθιο η ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ.

Τρίτη θέση και στα 3 αγωνίσματα (50μ ,100μ και 200μ) στο ύπτιο κατέλαβε η ΛΙΑΜΠΑ ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.

Στα 50μ πεταλούδα αγωνίστηκε η ΜΠΑΣΑΓΙΑΝΝΗ ΝΙΚΗ με πολύ καλή εμφάνιση για την ηλικία της ( γεν 1997) στην κατηγορία κορασίδων .

Στην κατηγορία παγκορασίδων –Α
Η ΑΜΑΝΑΤΙΔΟΥ ΜΑΡΙΝΑ με πολύ καλές επιδώσεις κατέλαβε την 6 θέση στα 400μ και 8 θέση στα 200μ ελεύθερο οπού προκρίθηκε στους θερινούς αγώνες κατηγοριών και στα 2 αγωνίσματα ενώ πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και στο 3 αγώνισμα 100μ ελεύθερο όπου βελτίωσε την ατομική της επίδοση.

Επίσης στην κατηγορία παγκορασίδων –Α συμμετείχε και η σκυτάλη 4Χ100Μ ελεύθερο με τις ΖΙΩΓΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΠΑΝΤΗ ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΠΑΛΑΜΠΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑ και ΑΜΑΝΑΤΙΔΟΥ ΜΑΡΙΝΑ.

Στην κατηγορία παγκορασίδων –Β
Η ΓΙΑΝΝΟΥΣΗ ΑΣΗΜΩ με πολύ καλές επιδώσεις αγωνίστηκε στα 50μ και 100μ ελεύθερο όπου κατέλαβε την 7 θέση και προκρίθηκε στους θερινούς αγώνες κατηγοριών.

Η ΜΠΛΑΖΟΜΥΤΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ αγωνίστηκε στα 200μ ύπτιο όπου προκρίθηκε στους θερινούς αγώνες κατηγοριών.

Να σημειώσουμε ότι για πρώτη φορά η ΜΠΛΑΖΟΜΥΤΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ και η ΓΙΑΝΝΟΥΣΗ ΑΣΗΜΩ πετύχανε χρόνους πρόκρισης στα 200μ ύπτιο και 50μ ελεύθερο για το θερινό πρωτάθλημα κατηγοριών που θα γίνει στην ΑΘΗΝΑ το καλοκαίρι.

Επίσης στην κατηγορία παγκορασίδων Β συμμετείχαν και οι σκυτάλες 4Χ100Μ ελεύθερο και 4Χ100Μ μικτής ομαδικής με τις ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ ΤΖΙΛΙΑ ΘΕΟΛΟΓΙΑ ΜΠΛΑΖΟΜΥΤΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ και ΓΙΑΝΝΟΥΣΗ ΑΣΗΜΩ.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου συγχαίρει όλους τους αθλητές και αθλήτριες για τις συνεχόμενες επιτυχίες και διακρίσεις που έχουν, τους προπονητές για τη προσπάθεια που καταβάλουν και αναδεικνύουν το ταλέντο των κολυμβητών τους και τους γονείς των αθλητών για τη άριστη συνεργασία τους με τους προπονητές και το Σύλλογο γενικότερα.

Επίσης δεν πρέπει να παραλείψουμε τη πολύτιμη αρωγή του Δήμου Γρεβενών και προσωπικά του ιδίου του Δημάρχου κ. Κουπτσίδη για τη συνεχή και ομαλή λειτουργία του Κολυμβητηρίου Γρεβενών ώστε να μπορούν να αθλούνται απρόσκοπτα οι αθλητές του συλλόγου.

ΕΚ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.