Εν όψει των προγραμματικών δηλώσεων

O πρωθυπουργός Λ.Παπαδήμος και ο υπουργός Οικονομικών Ευ.Βενιζέλος στην πρώτη συνεδρίαση του νέου Υπουργικού ΣυμβουλίουΕπιστολές στα μέλη της κυβέρνησης με τις προτεραιότητες ανά υπουργείου που προκύπτουν από το αναθεωρημένο πρόγραμμα στήριξης, τις προαπαιτούμενες ενέργειες για την έκτη δόση και τους εφαρμοστικούς νόμους έστειλε το Σάββατο ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος.

Σύμφωνα με στελέχη του υπουργείου Οικονομικών, στόχος των επιστολών αυτών -αντίγραφα των οποίων κοινοποιήθηκαν στον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο- είναι να διευκολυνθεί η σύνταξη των προγραμματικών δηλώσεων και η άμεση ενεργοποίηση της κυβέρνησης.

Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές της εβδομάδας επιστρέφει στην Αθήνα η τρόικα για να συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις για την αποδέσμευση της 6ης δόσης αλλά και οι διαβουλεύσεις για το νέο δάνειο στήριξης, με βάση τις αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής στις 26 Οκτωβρίου.

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.