Η εσπερίδα με τίτλο “Εξαγωγές στην Πράξη”, οργανωμένη από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και το Επιμελητήριο Κοζάνης, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία την Τετάρτη, 17 Απριλίου. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Κοβεντάρειο στην Κοζάνη και έδωσε την ευκαιρία σε επιχειρηματίες από τον κλάδο των εξαγωγικών επιχειρήσεων να ενημερωθούν για τις βέλτιστες πρακτικές και τις στρατηγικές που οδηγούν σε επιτυχημένες εξαγωγές προϊόντων και υπηρεσιών.

Οι θεματολογίες και οι εισηγητές περιλάμβαναν:

  1. Εισαγωγή στις Εξαγωγές: Εισηγητής κ. Ιωάννης Δάρας, Διευθυντής Εξαγωγών.
  2. Εργαλεία Εξαγωγικού Marketing, Εκθέσεις και B2B Συναντήσεις: Εισηγητής κ. Αλκιβιάδης Καλαμπόκης, Πρόεδρος Συνδέσμου Εξαγωγέων Κρήτης & Διευθύνων Σύμβουλος.
  3. Εξαγωγές σε Τρίτες χώρες: Εισηγητής κ. Γιάννης Χαλδούπης, Σύμβουλος Εξαγωγών.



Το Επιμελητήριο Κοζάνης σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας  και  τον  Αντιπεριφερειάρχη  Επιχειρηματικότητας  και Mεταφορών  κ. Νίκο Λυσσαρίδη, αναγνωρίζοντας ότι  για  πολλές  επιχειρήσεις η «λύση» βρίσκεται στην εξωστρέφεια, και συγκεκριμένα στις εξαγωγές  προϊόντων  ή υπηρεσιών διοργάνωσαν την συγκεκριμένη ημερίδα, με  κύριο στόχο την προώθηση και την ανάπτυξη της εξωστρέφειας των τοπικών Επιχειρήσεων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.