Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της ημερίδας (26-11-2023) που διοργανώθηκε από το Γ.Ν. Γρεβενών, υπό την αιγίδα της 3ης ΥΠΕ Μακεδονίας και της Ελληνικής Νεφρολογικής Εταιρείας Νοσηλευτών (ΕΝΕΝ), με θέμα:

«Σύγχρονες διαστάσεις παροχής νοσηλευτικής φροντίδας σε ασθενείς με Χρόνια Νεφρική Νόσο Τελικού Σταδίου».

 




 

Στο Γ.Ν. Γρεβενών λειτουργεί Μ.Τ.Ν., μία μονάδα πρότυπο με υψηλές παροχές κάτι που οφείλεται φυσικά στο ανθρώπινο δυναμικό της. Το έργο της μονάδας δεν είναι μόνον ως προς την αντιμετώπιση των ασθενών μας που χρήζουν αιμοκάθαρση, αλλά πιο σημαντικό το έργο τους ως προς την πρόληψη μέσω των ΤΕΙ του Νεφρολογικού τμήματος. Είναι ένα τμήμα που στήριξε όχι μόνον το Νομό μας αλλά εν μέσω των φυσικών καταστροφών εξυπηρετήσαμε νεφροπαθείς από όμορους νομούς.

Οι εξαιρετικές ομιλίες του επιστημονικού προσωπικού καθήλωσαν το ενδιαφέρον των συνέδρων για την ανάδειξη νέων γνώσεων, πρωτοβουλιών και εμπειριών εφαρμογής στη Νοσηλευτική, που συμβάλλουν αποτελεσματικά στην αντιμετώπιση των αναγκών ασθενών με Χρόνια Νεφρική Νόσο.

Το υψηλό κύρος της ημερίδας το προσδίδει κυρίως η συμμετοχή τόσων πολλών και λαμπρών επιστημόνων όπου μέσα από τη θεματολογία του συνεδρίου οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να αποκτήσουν νέα γνώση και να αποτελέσουν επίσης βήμα για την ελεύθερη διατύπωση απόψεων σε θέματα υγείας.

Ευχαριστούμε θερμά την κα. Τσούγια Παναγιώτα Πρόεδρο της Ελληνικής Νεφρολογικής Εταιρείας Νοσηλευτών ΕΝΕΝ, καθώς και τον Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών κ. Αθανάσιο Φωλίνα για την παραχώρηση της αίθουσας εκδηλώσεων “Πέτρος Σιούλης” της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών. Μεγάλη μας τιμή ήταν η παρουσία ομιλητών ιατρών και νοσηλευτών από τα Νοσοκομεία ʺΠαπανικολάουʺ Θεσσαλονίκης, ʺΠαπαγεωργίουʺ Θεσσαλονίκης, Καστοριάς, Φλώρινας, Έδεσσας, Πτολεμαΐδας και φυσικά το προσωπικό του Νοσοκομείου Γρεβενών.
Ευχαριστούμε όλες και όλους για την παρουσία σας.

 




 

Από τη Διοίκηση
του Γ. Ν. Γρεβενών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.