Ο Βουλευτής Γρεβενών κ. Ιωάννης Γιάτσιος, πραγματοποίησε συνάντηση στην Αθήνα με τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Άδωνι Γεωργιάδη. Συζήτησε μαζί του για το θέμα των Εργατικών κατοικιών στην περιοχή της Κυρακαλής Γρεβενών, συνεχίζοντας μια προσπάθεια που ξεκίνησε από το 2020, με συνεχείς επαφές με τις αρμόδιες υπηρεσίες προκειμένου να ολοκληρωθεί το σημαντικό αυτό έργο.

Ιδιαίτερα σημαντική αποδείχθηκε η συνεισφορά και η συμβολή  του Υπουργού κ. Άδωνι Γεωργιάδη στο αίτημα του Βουλευτή όπως επίσης η άριστη και εποικοδομητική  συνεργασία με τον Διοικητή της ΔΥΠΑ κ. Σπύρου Πρωτοψάλτη καθώς και η πολύτιμη βοήθεια του προέδρου του Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Νομού Γρεβενών κ. Λάζαρου Χαραλαμπίδη.

 




 

Ο Βουλευτής Γρεβενών εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες προς όλους καθώς με την συνεργασία τους και την συνεισφορά τους  ξεπεράστηκαν όποιες δυσκολίες είχαν προκύψει στο πρόσφατο παρελθόν οι οποίες είχαν δημιουργήσει ανησυχία και αναστάτωση τόσο στην τοπική κοινωνία όσο και στους δικαιούχους των εργατικών κατοικιών.

Έτσι με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση ανακοινώνουμε ότι έχουν πλέον εξασφαλιστεί όλες οι απαιτούμενες αδειοδοτήσεις, έχουν επιλεχθεί οι πιο ενδεδειγμένες και γρήγορα υλοποιήσιμες λύσεις στα διοικητικά και τεχνικά θέματα και στις 6 Δεκεμβρίου 2023 θα υπογραφεί στα Γρεβενά η Σύμβαση ολοκλήρωσης του ημιτελούς οικισμού των εργατικών κατοικιών Κυρακαλής Γρεβενών, μεταξύ της «ΔΥΠΑ» και της αναδόχου εταιρείας «ΚΟΚΚΙΝΟΣ Α.Τ.Ε.Ε.», παρουσία του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ.Άδωνι Γεωργιάδη, του Διοικητή της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) κ. Σπύρου Πρωτοψάλτη καθώς και της Υποδιοικήτριας της ΔΥΠΑ κ. Ιωάννας Χορμόβα.

 




 

                                                                                         

Γραφείο Τύπου Βουλευτή Γρεβενών

Ιωάννη Γιάτσιου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.