Το να βρείτε τι να φορέσετε σε όλες τις περιπτώσεις, από ειδικές περιστάσεις όπως γάμους μέχρι συνεντεύξεις για δουλειά, μπορεί να σας μπερδέψει λίγο. Βάλτε τέλος στο δίλημμα τι να φορέσω μια για πάντα με αυτό το άρθρο.

Πως να ντυθώ για κάθε μέρα;

Η casual ένδυση περιλαμβάνει ρούχα που σας προσφέρουν άνεση και χαλάρωση. Είναι ένας πιο ανάλαφρος τρόπος ντυσίματος που βασίζεται αποκλειστικά στη διάθεση και το στυλ σας. Τα casual είναι ρούχα για ανεπίσημα περιβάλλοντα και δραστηριότητες όπως πάρτι γενεθλίων, επίσκεψη στο εμπορικό κέντρο, στην παραλία, στον κινηματογράφο, στο κλαμπ, σε μαθήματα του Σαββατοκύριακου ή απλά για να μείνετε στο σπίτι. Περιλαμβάνουν ως επί το πλείστον, φούστες, πουκάμισα, παντελόνια, φούτερ, σορτς, τζιν μπουφάν, άνετα ριπ φορέματα, ολόσωμες φόρμες, τζιν, μπλουζάκια. Ένας κλασικός συνδυασμός αποτελεί ένα πουλόβερ σαν αυτά που μπορείτε να θαυμάσετε στο παρακάτω σύνδεσμο https://answear.gr/m/the-north-face και τζιν, ή ανταλλάσοντας το τζιν σας με μια απλή σατέν φούστα. Όσο για τα αξεσουάρ, τα sneakers και ένα σακίδιο πλάτης είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεστε για μια casual έξοδο.

Ποια είναι τα ιδανικά ρούχα για γάμους;

Στην περίπτωση επίσημων γάμων, σκεφτείτε να φορέσετε ένα μακρύ φόρεμα ή ένα φόρεμα σε γραμμή Α. Όταν δεν είστε σίγουρες, το μαύρο χρώμα δεν αποτυγχάνει ποτέ! Προτιμήστε ένα κλασικό noir φόρεμα, που αποπνέει κομψότητα, αποφεύγοντας ευνόητα τις λευκές αποχρώσεις. Από την άλλη πλευρά, αποφύγετε τα casual υφάσματα, όπως το jersey, και το denim, για να διατηρήσετε ένα πιο formal στυλ. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε ένα μακρύ φόρεμα, σκεφτείτε φούστες σε γραμμή Α ή μέχρι το γόνατο, οι οποίες μπορούν να συνδυαστούν με ένα εντυπωσιακό τοπ που θα βρείτε την προσφορά στο answear.gr . Μπορείτε να συνδυάσετε φούστες ουδέτερων χρωμάτων ή ακόμα και μαύρες με μπλούζες με παγιέτες ή γυαλιστερές μπλούζες, ενώ οι φούστες με σχέδια μπορούν να συνδυαστούν με ουδέτερες ή παστέλ μπλούζες.

Τι φοράω πάλι στη δουλειά;

Εάν επιθυμείτε να αφήνετε πάντα θετικές εντυπώσεις στο γραφείο και στα εκάστοτε επαγγελματικά meeting, καλό είναι να γυρίσετε την πλάτη σας στα casual τζιν και να επιλέξετε ένα ντύσιμο που να επιδεικνύει επαγγελματισμό. Τίποτα δεν συγκρίνεται με την κομψότητα ενός κλασικού γυναικείου κοστουμιού που αφήνει σταθερά καλό αντίκτυπο στις ευκαιρίες δικτύωσης. Αν ένα κοστούμι δεν ταιριάζει στον τρέχοντα προϋπολογισμό σας, ένα μαύρο, navy ή σε ουδέτερες αποχρώσεις φόρεμα μπορεί να σας βοηθήσει να επιτύχετε μια κομψή και σικ εμφάνιση.

Γιορτινά πάρτι και ντύσιμο;

Κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου που πλησιάζει, είναι πιθανό να παρευρεθείτε σε πολλές συγκεντρώσεις και πάρτι. Η ομορφιά των γιορτών είναι ότι επιτρέπει μεγάλη ελευθερία όσον αφορά τις επιλογές ρούχων, τα χρώματα και τους συνδυασμούς στυλ. Επιλέξτε ένα ντύσιμο με χρώμα για το εταιρικό χριστουγεννιάτικο πάρτι, παίζοντας με ασφάλεια, και στη συνέχεια βρείτε ένα sparkly σύνολο για την έξοδο με τους φίλους σας. Σκεφτείτε μια κομψή ολόσωμη φόρμα που εύκολα μπορείτε να βρείτε πατώντας στο σύνδεσμο https://answear.gr/m/pepe-jeans ή ένα εντυπωσιακό φόρεμα στα αγαπημένα σας γιορτινά χριστουγεννιάτικα χρώματα για μια πιο ζεστή εμφάνιση. Μη φοβηθείτε να εμπλουτίσετε το ντύσιμο σας με διασκεδαστικά αξεσουάρ, όπως ένα κολιέ, κρεμαστά σκουλαρίκια και λαμπερές τσάντες για να δώσετε στην εμφάνισή σας μια έξτρα εορταστική αύρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.