Σε ορεινό χωριό τον Γρεβενών, βρεθήκαμε το πρωί της Τετάρτης (25-10) όπου έχουν ξεκινήσει οι έρευνες για την αναζήτηση “κρυμμένου θησαυρού”.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας , δόθηκαν οι απαραίτητες άδειες από τις αρμόδιες υπηρεσίες, με τεχνικό επιτελείο και παρουσία υπαλλήλων της ΔΟΥ, της Κτηματικής Υπηρεσίας, της Αρχαιολογίας και της Ελληνικής Αστυνομίας.




 

Οι ιδιώτες, τέσσερεις στον αριθμό, αναζητούν λίρες Αγγλίας που πιστεύουν πως είναι κρυμμένες από τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο.


Σε περίπτωση που βρεθεί ο θησαυρός, οι ιδιώτες θα πάρουν το 50% και το Κράτος το υπόλοιπο.

Η άδεια που τους δόθηκε είναι μόνο για την σημερινή ημέρα, αλλά υπάρχει περίπτωση να πάρουν παράταση..




Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως σε αντίστοιχες αναζητήσεις “θησαυρού” σε όλη την χώρα, παρακολουθούν και καταγράφουν τις ανασκαφές τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και μάλιστα κεντρικοί τηλεοπτικοί σταθμοί, σε εμάς, η Αστυνομία μας ζήτησε, με όχι πρέπον τρόπο, να μην αποκαλύψουμε το σημείο αλλά και να μην δημοσιεύσουμε καμία εικόνα.

Αρα οι παραπάνω εικόνες, είναι από το διαδίκτυο και δεν έχουν καμία σχέση με την σημερινή αναζήτηση..

Την πληροφορία, την είχαμε από εχθές, αφού οι κυνηγοί θησαυρού, απευθύνθηκαν στην τοπική αγορά των Γρεβενών, για αναζήτηση  σκαπτικών μηχανημάτων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.