Μέχρι τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα έχουν φτάσει σε όλα τα σχολεία της χώρας, σύμφωνα με τον προγραμματισμό, οι διαδραστικοί πίνακες, οι οποίοι, όπως είπε ο υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Κυριάκος Πιερρακάκης, θα βοηθήσουν να γίνεται πιο ενδιαφέρον το μάθημα, για τους μαθητές. Οι διαδραστικοί πίνακες έχουν ήδη αρχίσει να φτάνουν στα σχολεία και τη λειτουργία ενός τέτοιου είδε από κοντά ο κ. Πιερρακάκης που επισκέφτηκε το πρότυπο γυμνάσιο και λύκειο Ηρακλείου.

 




 

«Είχα την ευκαιρία, μαζί με τους συνεργάτες μου να συνομιλήσω με τους μαθητές αλλά και τους καθηγητές για το πώς αξιοποιείται ο διαδραστικός πίνακας στην εκπαιδευτική διαδικασία», είπε ο κ. Πιερρακάκης στις δηλώσεις του, προσθέτοντας ότι «αν και πρωταγωνιστής στην εκπαιδευτική διαδικασία είναι και οφείλει να είναι ο καθηγητής και ο δάσκαλος, αντιλαμβανόμαστε το ρόλο που πρέπει να παίξει και η τεχνολογία, για να κάνει το μάθημα πιο ενδιαφέρον και να βοηθήσει τον καθηγητή και το δάσκαλό στη δουλειά του».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.