Αγαπητές συνδημότισσες, αγαπητοί συνδημότες.
Είμαι μόνιμος κάτοικος της πόλης του Δήμου Γρεβενών με καταγωγή από το Πολυνέρι Γρεβενών. Αξιώθηκα, με την εκλιπούσα σύζυγό μου Ευαγγελία Τζιώκα, από τα Τρίκαλα, να αποκτήσουμε τα δύο μας παιδιά, το Δημήτρη και τη Ραφαέλα.

Είμαι πτυχιούχος Μηχανολόγος Μηχανικός Τ.E. και ελεύθερος επαγγελματίας, 30 χρόνια στον κατασκευαστικό κλάδο.

Αυτός εδώ ο τόπος αξίζει πολλά περισσότερα.

Οφείλουμε επιτέλους να αξιοποιήσουμε παραπάνω, τα πλεονεκτήματα και τις ανεκμετάλλευτες δυνατότητες μας, ενεργοποιώντας το ανθρώπινο δυναμικό μας.

 




 

Όχι πισωγυρίσματα, όχι αναβολές.

Εμείς, με τις δυνάμεις των νέων μας ανθρώπων και τον διακαή πόθο των μεγαλύτερων, μπορούμε να κρατήσουμε την πόλη μας ζωντανή, χωρίς διαφυγές δεξιοτήτων και μυαλών, που πρέπει να είναι αναπόσπαστο κομμάτι της συνεκτικότητας της.

Με τη συνεργασία και με κοινό παρονομαστή την αφοσίωση στον τόπο μας, μπορούμε να λύσουμε τα πολλά ήδη μαζεμένα προβλήματα, που συσσωρεύτηκαν μάλιστα σε αρνητικό γενικότερο περιβάλλον,(covid, ενεργειακή κρίση, φυσικές καταστροφές), ώστε να αδράξουμε τις ευκαιρίες που θα δημιουργήσουν τις πολυπόθητες προοπτικές.

Ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί, χωρίς πόλωση, κανένα διχασμό, το οικονομικά και λειτουργικά εύρωστο περιβάλλον, για όλους τους πολίτες του Δήμου, με ένα ακόμη εργαλείο την ανάδραση, την κριτική ματιά στα λάθη των παλιών, που μόνο και μόνο γι αυτό θα είναι σεβαστοί συνοδοιπόροι στη διόρθωση πορείας.

Μιας πορείας όπου η ανάπτυξη, η σταθερότητα και η προκοπή θα είναι ορατές στους νέους και αυτούς που μπορούν να προσφέρουν, η δε γαλήνη, η ανακούφιση και η ασφάλεια θα είναι εγγυημένες για την τρίτη ηλικία.

Η ανάγκη της ανανέωσης σε δράσεις και πρωτοβουλίες, μέσα από την υπευθυνότητα και τις προσωπικές μου αξίες, που είναι ευθυγραμμισμένες με των συμπολιτών εκείνων που αγαπούν τον τόπο, μου δίνει την αυτοπεποίθηση να ζητήσω την στήριξη και εμπιστοσύνη σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.