Καθημερινές επισκέψεις στα χωριά όλων των Δημοτικών Ενοτήτων, με στόχο την άμεση επικοινωνία με τους δημότες στους χώρους καθημερινότητάς τους, προκειμένου να υπάρχει αποτυπωμένη η πληρέστερη δυνατή εικόνα για την “αυριανή μέρα” στον Δήμο, πραγματοποιεί ο υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών και επικεφαλής του Συνδυασμού «Γρεβενά:  ο τόπος μας…η ζωή μας.», Κυριάκος Ταταρίδης.

Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Ταταρίδης, συνοδευόμενος από μέλη της Παράταξής του, επισκέφθηκε την Τετάρτη 13/9 την Αλατόπετρα, την Λάβδα , το Πανόραμα και το Πολυνέρι.

Πάντα προσιτός και ανθρώπινος, ο κ Ταταρίδης, αφού χαιρέτισε έναν έναν όλους τους παρευρισκόμενους συνδημότες του, απάντησε στις ερωτήσεις τους για τις θέσεις της παράταξης του αναφορικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα τελευταία χρόνια οι περιοχές τους.

Παράλληλα, επικοινώνησε το όραμά του για έναν ισχυρόΔήμο με σύγχρονους οικισμούς.

 




 

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε:«Απέναντι σε ένα στάσιμο, καταθλιπτικό και πνιγηρό περιβάλλον προτείνουμε και δεσμευόμαστε για έναν ¨πράσινο¨ Δήμο της αλληλεγγύης, της κοινωνικής συνοχής, του πολιτισμού, του αθλητισμού, της παιδείας, του κοινωνικού ελέγχου και της διαφάνειας. Έναν Δήμο με έμπνευση και όραμα για όλο το δυναμικό του για τον πολλαπλασιασμό της αποδοτικότητας του με προτάσεις, μελέτες και ισχυρές διεκδικήσεις, που θα διευρύνει τον πολιτικό μας ορίζοντα, ενεργοποιώντας ταυτόχρονα το επιστημονικό, επαγγελματικό, επιχειρηματικό δυναμικό καθώς και όλους τους παραγωγικούς φορείς».

Από τη πλευρά τ
 




 
ους, οι κάτοικοι των χωριών εκφράστηκαν με ιδιαίτερα θερμά λόγια για την

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.