Κατάγομαι απο τον ‘Αγιο Γεώργιο Γρεβενών. Είμαι παντρεμένη με τον Θεόδωρο Βλάχο και έχω δύο κόρες.
Την Αγγελική και την Αναστασία.

Είμαι κάτοχος Master Business Administration (MBA) in Health Services Management του Nottingham Trent University. Μάστερ Διοίκησης Επιχειρήσεων, Μάνατζμεντ Υπηρεσιών Υγείας.

 




 

Εργάζομαι στο Κέντρο Υγείας Γρεβενών, ως Νοσηλεύτρια.

Έχω εργαστεί στο Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Ηρακλεωτών Γρεβενών, στο Β’ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΙΚΑ-ΕΤΑΜ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, στην Διοικητική Υπηρεσία ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Γρεβενών, στην Περιφερειακή Διεύθυνση ΕΟΠΥΥ Γρεβενών στο Τμήμα Παροχών, στο Κέντρο Υγείας Πύλης Αξιού, στο ΤΙ Ευοσμού καθώς και στο Κέντρο Υγείας Ευόσμου.

Είμαι Αντιπρόεδρος των Υγειονομικών Υπαλλήλων Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, των Κέντρων Υγείας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας καθώς και Αντιπρόσωπος Δυτικής Μακεδονίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας ΠΦΥ.

Η απόφασή μου να ασχοληθώ με τα κοινά πηγάζει απο το ενδιαφέρον μου για την ανάπτυξη δομών ΠΦΥ καθώς και για τα γενικότερα προβλήματα του τόπου μας.
Κατανοώ τα προβλήματα των εργαζομένων στο χώρο της υγείας, των αγροτών, των κτηνοτρόφων, ελεύθερων επαγγελματιών και των ανέργων της περιοχής μας.

Το υψηλό κόστος διαβίωσης, η έλλειψη θέσεων εργασίας, η τάση φυγής της νεολαίας και όχι μόνο, δημιουργούν την επιτακτική ανάγκη για ταχύτατες δράσεις και παρεμβάσεις σε όλους τους τομείς.

Αποφάσισα να δεχθώ την πρόταση του κ. Κασαπίδη ως υποψήφια Περιφειακή σύμβουλος της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών, διότι τον διακρίνει η υπευθυνότητα, σοβαρότητα, αποφασιστικότητα στην παραγωγική ανασυγκρότηση της Δυτικής Μακεδονίας!

Στο προεκλογικό ξεκίνημα πορεύομαι με βάση τις αξίες και τα ιδανικά που μου δίδαξαν οι γονείς μου….
Να προσπαθώ, να αγωνίζομαι, να μην εγκαταλείπω, να παλεύω το σήμερα για ένα καλύτερο αύριο!

 




 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.