Έχοντας υπάρξει ελεύθερος επαγγελματίας, εργαζόμενος και υπάλληλος του δήμου Γρεβενών, συμμερίζομαι τις ανάγκες του κάθε συμπολίτη μου.

Για 15 χρόνια συμμετέχω ενεργά στις διοικήσεις του Γ.Σ.ΓΡΕΒΕΝΩΝ συμβάλλοντας στην βελτίωση των συνθηκών του αθλητισμού στην πόλη μας.

Παρατάσσομαι δίπλα στον Κυριάκο Ταταρίδη ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος γιατί αποδεδειγμένα στηρίζει διαχρονικά και έμπρακτα τον τόπο μας και είναι ικανός να πάρει στις πλάτες του το βάρος του Δήμου.

 




 

Μέσα από την παράταξη ο “τόποςμας ηζωή μας” επιδιώκουμε να φέρουμε την αλλαγή στον τόπο μας και να επιλύσουμε χρόνια ζητήματα που εμποδίζουν την ανάπτυξη στην πόλη μας.
Στόχος μας να αξιοποιήσουμε με κάθε δυνατό τρόπο κάθε ευκαιρία που θα μας δοθεί ώστε να δώσουμε προοπτική ανάπτυξης στην πόλη μας.
Η υπομονή και η θέληση να ακούσω και να συζητήσω τις ανησυχίες του καθενός ξεχωριστά θα προσθέσουν νέες προσωπικές μου επιδιώξεις αλλά και κίνητρο για να ζητήσω την ψήφο σας.

Ζητάω τη στήριξή του καθενός από σας που οραματίζεται να δούμε τα Γρεβενά και πάλι ζωντανά!

https://www.facebook.com/constantinos.letsios

 




 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.