ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΠΑΝΔΑΙΣΙΑΣ -ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗΣ ΣΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ

Τα είχε όλα η Μουσική Εκδήλωση της 21ης Αυγούστου 2023, στην αίθουσα εκδηλώσεων ¨ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΙΓΓΟΣ ¨ στο Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Γρεβενών.

 




 

Η φωνή του διακεκριμένου Τενόρου Σταύρου Σαλαμπασόπουλου μαγευτική, οι ήχοι από τα αέρινα δάχτυλα του πιανίστα Γιώργου Τσοκάνη, που μόλις άγγιζαν τα πλήκτρα του πιάνου, θεσπέσιοι, πρόσφεραν μια νύχτα ανέλπιστα μαγευτική στο διψασμένο κοινό της Πόλης μας.

Ένα κοινό που είναι βέβαιο πως η ψυχή του Γιώργου Καραγιάννη, του δικού μας Γιώργου, που έφυγε τόσο γρήγορα από κοντά μας, ανά πετάρισε αγαλλίασε, ευφράνθηκε. Εκεί όπου αυτός πρώτος το 2008 στα Εγκαίνια του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Γρεβενών, μάγεψε το κοινό με το πιάνο του, δύο νέοι καλλιτέχνες, τον τίμησαν με τις δικές τους ερμηνείες. Ο Γιώργος, παρά το νεαρό της ηλικίας του, άφησε πίσω του σημαντικό έργο για να μας θυμίζει το σύντομο, αλλά σημαντικό,πέρασμα του από τη ζωή.

Η  ¨ Ε Λ Π Ι Δ Α ¨ ευχαριστεί από καρδιάς την Πρόεδρο του Ομίλου για την UNESCO Τεχνών, Λόγου, Επιστημών κ. Νίνα Διακοβασίλη και το μέλος Ευαγγελία

Γιώτα για την Όμορφη Μουσική Εκδήλωση και τον Πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων

Εκπαιδευτικού Αστρονομικού Πάρκου ´Ορλιακα Γεώργιο Νούτσο, γιατί επέλεξε την

 




 

¨ Ε Λ Π Ι Δ Α ¨ συνεργάτη σε μια σοβαρή συνεργασία με δύο στόχους. Να προσφέρει  στους Πολίτες μια ποιοτική μουσική εκδήλωση, που δεν θα είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν στα Γρεβενά και παράλληλα να τιμήσει τη μνήμη του Γιώργου Καραγιάννη, κάτι που ο Σύλλογος μας είχε σχεδιάσει από καιρό αλλά δεν μπόρεσε.

Ευχαριστούμε τους γονείς του Γιώργου, Θεόδωρο και Αναστασία Καραγιάννη για τα βιογραφικά στοιχεία του πολυαγαπημένου τους γιού.

Τέλος ευχαριστούμε το καταπληκτικό κοινό των Γρεβενών που συμμετείχε με θέρμη και περιέβαλλε με αγάπη τους καλλιτέχνες που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό.

 

Με τιμή το Δ.Σ. της ¨ Ε Λ Π Ι Δ Α Σ ¨

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.