Προγραμματίστε το ραντεβού σας
Η Διοίκηση του Γ.Ν. Γρεβενών είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την σύσταση και λειτουργία τακτικού εξωτερικού διαβητολογικού ιατρείου στο νοσοκομείο μας.
 




 

  • Υπεύθυνη Ιατρός: κ. Ντόνα Κωνσταντίνα – Διευθύντρια Παθολογικής κλινικής του Γ.Ν. Γρεβενών, με εξειδίκευση στον Σακχαρώδη Διαβήτη.
  • Υπεύθυνη νοσηλεύτρια: κ. Δρούγκα Μαρία – ΤΕ Νοσηλευτικής με αναπληρώτρια την κ. Ζαμπού Ευαγγελία – ΔΕ Βοηθών Νοσηλευτών.

Σκοπός του ιατρείου είναι:

α. Η συστηματική, εξειδικευμένη και εκσυγχρονισμένη παροχή περίθαλψης στους διαβητικούς ασθενείς,σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα.
β. Η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση του Σακχαρώδη Διαβήτη και των εκδηλώσεών του, καθώς και η παροχή ειδικής εκπαίδευσης και κοινωνικής φροντίδας, στους διαβητικούς ασθενείς,
γ. Η διασφάλιση της μακροχρόνιας παρακολούθησης των ασθενών με την καταγραφή τους σε ένα εθνικό μητρώο διαβητικών, μετά από την σύμφωνη γνώμη τους,
δ. Η εκτίμηση των αναγκών των διαβητικών ασθενών με στόχο τον προγραμματισμό των  παροχών προς αυτούς από τους αρμόδιους φορείς.Εκτός από τον γιατρό και τον νοσηλευτή παρέχεται και  διαιτολογική υποστήριξη από τη διαιτολόγο του Νοσοκομείου μας.

 




 

Προγραμματίστε το ραντεβού σας στα τηλέφωνα: 2462350265 – 2462350266

Από 01 Σεπτεμβρίου 2023 και Κάθε Τετάρτη από 10:00π.μ. έως 15:00μ.μ.

Από τη Διοίκηση

του  Γ. Ν. Γρεβενών

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.