Το αποτέλεσμα των εκλογών της 21ης Μαΐου στα Γρεβενά και σε όλη την Ελλάδα, ήταν αρνητικό για τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και πέρα από κάθε προσδοκία ή πρόβλεψη. Οφείλουμε να αφουγκραστούμε τη φωνή των πολιτών, να κάνουμε την αυτοκριτική μας και να την αναλύσουμε σε βάθος.

Προσωπικά, έδωσα έναν αγώνα με εντιμότητα και αξιοπρέπεια και θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους συμπολίτες μου που με  τίμησαν με την ψήφο τους, στους συνεργάτες μου και στην οικογένειά μου, που είναι πάντα δίπλα μου.




Επίσης, θα ήθελα να συγχαρώ τον εκλεγέντα βουλευτή Γρεβενών καθώς και το σύνολο των υποψηφίων για τον αγώνα και την εκλογική τους επίδοση.

Τέλος, ενόψειι της νέας εκλογικής αναμέτρησης, θα ήθελα να πω ότι η δική μου στάση, δεν εξαρτάται από αξιώματα. Θα συνεχίζω να αγωνίζομαι για να βγει ο τόπος μας από το τέλμα, για μια κοινωνία ίσων ευκαιριών και δικαιότερη. Άλλωστε, είμαι μέλος μιας Παράταξης που έχει μάθει να δίνει αγώνες. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ μπορεί να έχασε μια μάχη, αλλά είναι και παραμένει παρών. Ως ο βασικός κορμός των προοδευτικών δυνάμεων στη χώρα. Ως η μεγάλη δημοκρατική και προοδευτική παράταξη που έρχεται από μακριά και πάει μακριά. Και ως τέτοια, θα δώσει και αυτή τη νέα μάχη. Για να τη κερδίσει.

Ο αγώνας συνεχίζεται…

Με τιμή

Χρήστος Μπγιάλας

Υποψήφιος Βουλευτής Γρεβενών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.