Η Ελλάδα και ο τόπος μας βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σημείο.

Στις Ελληνίδες και στους Έλληνες εναπόκειται να ζυγίσουν τα πεπραγμένα του κάθε κόμματος. Να βάλουμε στην ζυγαριά τα 4,5 χρόνια του ΣΥΡΙΖΑ και του Τσίπρα με τις κλειστές τράπεζες, τα capital controls, το αχρείαστο τρίτο μνημόνιο, τους φόρους που φόρτωσαν στις πλάτες της μεσαίας τάξης, τα “ανοικτά σύνορα”, τον “νόμο Παρασκευόπουλου”. 

Μετά να βάλουμε στην ζυγαριά τη σοβαρή διακυβέρνηση της Ν.Δ και μάλιστα στις πλέον αντίξοες συνθήκες, της πανδημίας, της τουρκικής επιθετικότητας και της ενεργειακής κρίσης λόγω του πολέμου στην Ουκρανία.
 Η συνετή οικονομική πολιτική της κυβέρνησης οδήγησε την Ελλάδα σε εξαιρετικό σημείο ανάπτυξης με διπλάσιους ρυθμούς ανάπτυξης από τους μέσους ευρωπαϊκούς και μια ανάσα από την επενδυτική βαθμίδα. 

 




 

Η οικονομία μας, πλέον, επιτρέπει μία σταθερή και δίκαιη κοινωνική πολιτική. Στην ζυγαριά να βάλουμε και την τεράστια επιτυχία της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης με το τέλος των ουρών σε υπηρεσίες και την δραστική μείωση της γραφειοκρατίας. Στην ζυγαριά επίσης επιβάλλεται να βάλουμε την ανάκτηση του διεθνούς κύρος της Ελλάδας με την ισχυροποίηση της αμυντικής της ικανότητας και τη δημιουργία του στέρεου δικτύου συμμαχιών με αποτέλεσμα την αναβάθμιση της θέσης της ως δύναμη σταθερότητας και ασφάλειας στα Βαλκάνια και στην Ανατολική Μεσόγειο. Με λίγα λόγια, στο ένα τάσι της ζυγαριάς ο λαϊκισμός, η οπισθοδρόμηση, η αβεβαιότητα με μία “κυβέρνηση ηττημένων” και στο άλλο τάσι, η σταθερή πορεία προς τα μπρος με ανάπτυξη, ευημερία με μία αυτοδύναμη κυβέρνηση ΝΔ με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
 

 
Σε σχέση με το ερώτημα: «γιατί να επιλέξετε τον Θανάση Σταυρόπουλο» θα αναφερθώ σε ένα γεγονός, χωρίς τον θεσμικό ρόλο τα τελευταία 4 χρόνια κατέλαβα κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε τα δίκαια αιτήματα φορέων, οργανισμών, συλλόγων, επιχειρήσεων και συμπολιτών μου να φτάσουν στα κέντρα αποφάσεων. Βγήκα μπροστά σε όλες τις διεκδικήσεις και στα δίκαια αιτήματα επισκεπτόμενος υπουργούς, υφυπουργούς Γενικούς Γραμματείς για να γίνουν πράγματα για τον τόπο μας.

 Και η πόρτα του γραφείου μου παρέμεινε ανοιχτή τέσσερα χρόνια σε όλους τους πολίτες χωρίς καμία απολύτως διάκριση και προσπαθώντας πάντα να κάνω ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό για να είμαι χρήσιμος. Δεν υποσχέθηκα και δεν θα υποσχεθώ τίποτα που δεν είναι εφικτό. 
 Απεχθάνομαι τον λαϊκισμό, τα ταξίματα, τα μεγάλα λόγια, τις υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα, δεν τα θέλω όλα αυτά! Τα ξεκάθαρα λόγια θέλω, έτσι πορεύομαι και έτσι θα συνεχίσω να πορεύομαι.
 Έτσι ξεκάθαρα σας ζητώ να με στηρίξτε σε αυτόν τον αγώνα, να είστε δίπλα μου τώρα αλλά και μετά την εκλογή μου ως εκπρόσωπος της Π.Ε. Γρεβενών στη Βουλή των Ελλήνων.

 




 


Υποψήφιος Βουλευτής Π.Ε. Γρεβενών της Ν.Δ.

Θανάσης Σταυρόπουλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.