Στις εκλογές τις 21ης Μαΐου ψηφίζουμε ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ :
Γιατί έχουμε το σχέδιο να καταπολεμήσουμε την ακρίβεια και να σταματήσουμε την αισχροκέρδεια. Γιατί άμεσα θα προστατεύσουμε την πρώτη κατοικία, την επαγγελματική στέγη, την αγροτική γη και θα δώσουμε την ευκαιρία ευνοικών ρυθμίσεων του ιδιωτικού χρέους.

 




 

Γιατί άμεσα με πράξη νομοθετικού περιεχομένου θα καταργήσουμε την Ελάχιστη βάση Εισαγωγής στα Πανεπιστήμια, έτσι ώστε τα τμήματα των Γρεβενών να υποδεχθούν από φέτος 500 φοιτητές.
Γιατί από 1ης Ιουλίου αυξάνουμε τους μισθούς στο δημόσιο τομέα κατά 10%, αυξάνουμε τον κατώτερο μισθό στον ιδιωτικό τομέα και καθιερώνουμε την τιμαριθμική αναπροσαρμογή με βάση τον πληθωρισμό του προηγούμενου έτους. Γιατί επαναφέρουμε την 13η σύνταξη και χορηγούμε σε όλους τα αναδρομικά ανεξάρτητα των προσφυγών.

Γιατί αυξάνουμε τις δαπάνες για την υγεία και την παιδεία στο μέσο όρο των Ευρωπαικών χωρών και ενισχύουμε το δημόσιο χαρακτήρα στην ενέργεια και το νερό.
Για εμάς υγεία, παιδεία, ενέργεια και νερό είναι κοινωνικά αγαθά. Γιατί δίνουμε έμφαση στον πρωτογενή τομέα, με ένα ολοκληρωμένο σχέδιο ενίσχυσης των αγροτών και κτηνοτρόφων και δημιουργούμε τις συνθήκες για την εξωστρέφεια των αγροτικών προιόντων. Γιατί ενισχύουμε τις μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις με ανακατεύθυνση των πόρων του ταμείου Ανάκαμψης, με χρηματοδότηση μέσω της αναπτυξιακής τράπεζας και αφορολόγητο στα 10,000 Ευρώ Γιατί έχουμε ένα ολιστικό σχέδιο ανάπτυξης για τα Γρεβενά.

Σ΄ αυτές τις εκλογές επιλέγουμε για Βουλευτή Γρεβενών τον Γιώργο Καλαμάρα:

Γιατί είναι ενεργό μέλος της Κοινωνίας των Γρεβενών, με πολιτική, επιστημονική, πολιτιστική και κοινωνική δράση.
Γιατί έχει την επιστημονική κατάρτιση, την πολιτική εμπειρία, την γνώση όλων των θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία των Γρεβενών.
Γιατί έχει την βούληση, το όραμα και την πίστη ότι μπορούμε να ανατάξουμε τον τόπο μας.
Γιατί πιστεύει στη συνεργασία, στο διάλογο, στον πολιτικό πολιτισμό, στους ανθρώπους των Γρεβενών
Γιατί πιστεύει πως όλοι μαζί, μπορούμε να τα καταφέρουμε.
Γιατί νιώθει πως τα Γρεβενά είναι τόπος μας είναι η ιστορία μας.
Ας στηρίξουμε όλοι μαζί την Ελπίδα για το μέλλον μας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.