Την Παρασκευή (12/05/2023) ο υποψήφιος βουλευτής Π.Ε. Γρεβενών της ΝΔ Θανάσης Σταυρόπουλος επισκέφτηκε την Κιβωτό, Αγ. Γεώργιο, Κυδωνιές και τα Αηδόνια όπου τον περίμενε πλήθος κατοίκων για να τον ακούσουν και να συνομιλήσουν μαζί του.

Ο κ. Σταυρόπουλος ανέλυσε τους λόγους για τους οποίους θα πρέπει στις 21 Μαΐου να υπερψηφιστεί η ΝΔ ώστε να συνεχίσει η χώρα μας να πορεύεται μπροστά με μεταρρυθμίσεις, αυξήσεις μισθών, περαιτέρω μείωση της φορολογίας για την προσέλκυση νέων επενδύσεων ώστε να δημιουργηθούν περισσότερες θέσεις εργασίας και να μειωθεί και άλλο η ανεργία.

Τόνισε ότι: «στην κάλπη να πάμε γνωρίζοντας ότι η ψήφος μας θα καθορίσει το αύριο της Ελλάδας αλλά και το αύριο του τόπου μας, γι’ αυτό και απαιτείται, στην κάλπη, να επιλέξουμε με σοβαρότητα σκεπτόμενοι το μέλλον της πατρίδας και της νέας γενιάς».




 

Κλείνοντας αφού ευχαρίστησε τους κατοίκους για την παρουσία τους,  ζήτησε από όλες και όλους να πράξουν με γνώμονα τη λογική και το κοινό καλό και τόνισε ότι: «τώρα είναι η ώρα να αποφασίσουμε να πάμε μαζί και τον τόπο μας μπροστά».

 

Γραφείο Τύπου & Επικοινωνίας
του υποψηφίου Βουλευτή Π.Ε. Γρεβενών της ΝΔ

Θανάση Σταυρόπουλου

 




 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.