Δήμος Γρεβενών: Υποδεχόμαστε τις «Σειρήνες» στο Ρολόι 
Πέρασαν και από την Βέροια οι Σειρήνες ολοκληρώνοντας τον άθλο της απευθείας ανόδου στην Α’ Εθνική Κατηγορία!

Τα κορίτσια μας πετυχαίνοντας από δύο τέρματα σε κάθε ημίχρονο έφτασαν τις 14 νίκες και με απολογισμό 14 νίκες, 2 ισοπαλίες και καμία ήττα κατακτούν το πρωτάθλημα και ανέρχονται για πρώτη φορά στην ιστορία τους στην Α’ Εθνική!

Σκορερ: ΤΑΣΙΟΥ, ΜΠΟΖΙΑΡΗ(2), ΜΟΥΡΑΤΙΔΟΥ
 




 
Αρχική 11αδα: ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ(Τ), ΔΑΔΙΟΥ, ΙΣΠΟΓΛΙΔΟΥ, ΜΟΥΡΑΤΙΔΟΥ, ΑΓΓΕΛΙΔΟΥ, ΑΜΑΡΑΝΤΙΔΟΥ, ΚΕΛΕΜΕΝΙ, ΚΩΣΤΑΡΕΛΑ, ΤΑΣΙΟΥ, ΒΛΑΧΟΥ, ΜΠΟΖΙΑΡΗ

Αλλαγές: ΠΑΠΠΑ, ΜΠΟΥΚΑ, ΣΤΕΡΓΙΟΥΛΑ, ΠΑΤΣΙΟΥΡΑ, ΤΣΑΡΤΣΑΡΑΚΗ

Στον πάγκο βρέθηκαν: Μαυρίδου, Τσιάλτα, Σαρουσαββίδου Φίλιου
#womenfootball 

Ο Δήμος Γρεβενών:

«Εκ μέρους όλων των Γρεβενιωτών θέλω να συγχαρώ από τα βάθη της ψυχής μου όλα τα κορίτσια τηςποδοσφαιρικής ομάδας “Σειρήνες Γρεβενών” καθώς πριν από λίγο κατέκτησαν επάξια το όνειρο της Α΄ Εθνικής στο Γυναικείο Ποδόσφαιρο, ανεβάζοντάς μας στα ουράνια.

 




 

Η σπουδαία και τιμητική αυτή διάκριση για τον τόπο μας, αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και ομαδικού πνεύματος από Αθλήτριες και Διοίκηση, μας γεμίζει με χαρά, αισιοδοξία και πολύ υπερηφάνεια.

Εύχομαι από καρδιάς πάντα νίκες και πάντα επιτυχίες στις δυναμικές και πρωτοπόρες Σειρήνες μας!».

Δήμος Γρεβενών: Υποδεχόμαστε τις «Σειρήνες» στο Ρολόι 

 




 

Βράδυ Κυριακής 30 Απριλίου 2023 δίνουμε ραντεβού, λίγο μετά τις 20:30, στο Ρολόι των Γρεβενών για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί τον αθλητικό θρίαμβο της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου «Σειρήνες Γρεβενών», οι οποίες πέτυχαν την άνοδο τους στην Α΄ Εθνική. Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στα κορίτσια μας!

 

Γιώργος Δασταμάνης

Δήμαρχος Γρεβενών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.