Με τη συμμετοχή πολλών δημοτών κάθε ηλικίας, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής 30 Απριλίου 2023 από τον Δήμο Γρεβενών η τελετή υποδοχής στις «Σειρήνες Γρεβενών» μετά και τη συγκλονιστική τους νίκη έναντι της Βέροιας, η οποία ανέβασε τη Γρεβενιώτικη ομάδα στην Α΄Εθνική Κατηγορία Γυναικών, γράφοντας πραγματικά ιστορία.

Πολλές εικόνες στον ΑΕΤΟ




 

Εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής, τις πρωταθλήτριες καλωσόρισαν, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών Φωτεινή Τζουβάρα, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Χρήστος Τριγώνης, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Ζήσης Κιάκας και ο Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αθλητισμού Δήμου Γρεβενών Κώστας Σιούλας ενώ παρέστη και ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών Αθανάσιος Φωλίνας.




 

Σημειώνεται ότι η αποψινή όμορφη εκδήλωση έλαβε χώρα στην Πλατεία Ελευθερίας, κάτω από το ιστορικό μας Ρολόι, το οποίο φωταγωγήθηκε στα χρώματα της Ελλάδας, όπως και το κτίριο του Δημαρχείου.

Γραφείο Τύπου
Δημάρχου Γρεβενών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.