Καλεσμένος στην εκπομπή “Σήμερα” στην τηλεόραση ΣΚΑΪ, με το Δημήτρη Οικονόμου και τον Άκη Παυλόπουλο ήταν ο υποψήφιος Βουλευτής Γρεβενών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Χρήστος Μπγιάλας, έχοντας σαν συνομιλητές του στο τραπέζι του πολιτικού διαλόγου τον Γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας κ. Παύλο Μαρινάκη και τον Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κ. Ανδρέα Σπυρόπουλο.

 




 

Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τα θέματα της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας με τον κ. Μπγιάλα να στέκεται, μεταξύ άλλων, στο φλέγον ζήτημα της Οικονομίας, υπενθυμίζοντας ότι οι πολιτικές της κυβέρνησης καθ΄όλη τη διάρκεια της τετραετίας, είχαν σαν αποτέλεσμα την εκτίναξη του δημόσιου και ιδιωτικού χρέους, την κρίση ακρίβειας να γονατίζει νοικοκυριά και επιχειρήσεις, τα σπίτια των πολιτών να κινδυνεύουν ανά πάσα στιγμή από πλειστηριασμό και την αγοραστική δύναμη των Ελλήνων, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, να έχει πέσει σε επίπεδα Βουλγαρίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.