Η Ειρήνη Αγαπηδάκη θα ηγείται του ψηφοδελτίου της ΝΔ όπως ανακοίνωσε το πρωί της Παρασκευής ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Στο νομοσχέδιο συμμετέχουν 8 γυναίκες και 7 άνδρες.

Όπως είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης περιγράφοντας το ψηφοδέλτιο, είναι ένα ψηφοδέλτιο άξιων ανθρώπων.

«Δεν είναι ψηφοδέλτιο σελέμπριτις, είπε χαρακτηριστικά προσθέτοντας ότι θα χρειαστείτε όλους να τους γκουγκλάρετε.

 




 

Όπως είπε εξ αρχής όταν σκεφτόταν την σύνθεση ήθελε να γίνει κάτι διαφορετικό να επιβραβεύσει μέσα από την συμμετοχή γυναίκες και άνδρες που έχουν διακριθεί για την δουλειά τους και όχι πρόσωπα που να κομίζουν υψηλά επίπεδα αναγνωρισιμότητας. «Έψαχνα πολύ περισσότερο το είναι από το θεαθήναι. Ο καθένας είπε ακόμα έχει την δική τους διαδρομή και μέσα από την κυβερνητική πολιτική. Πιστεύω, είπε ακόμα ότι έχουν να προσθέσουν κάτι ουσιαστικό στον δημόσιο διάλογο μέσα από τις δικές τους ιστορίες», τόνισε.

«Γνωρίζω τα μεγάλα οφέλη της αναγνωρισιμότητας τόνισε αλλά τώρα δίνουμε το δικαίωμα σε κάποιους να εκτεθούν στην δύσκολη αυτή διαδικασία του πολιτικού διαλόγου και να εκπροσωπήσουν και επάξια την παράταξη στην βουλή κομίζοντας κάτι καινούριο», είπε χαρακτηριστικά.

Στη δεύτερη θέση ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης, που όπως είπε ο ίδιος θεωρεί πως είναι το το επίστεγασμα μιας μακράς και κάθε άλλο περί ευθύγραμμής πολιτικής πορείας. 

Στην τρίτη θέση  ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Κρίσης ο Χρ. Στυλιανίδης.

«Παίρνεις θάρρος από το ότι ο πρωθυπουργός έχει μια τέτοια εκτίμηση και καταξίωση στο εξωτερικό. Αυτή τη στιγμή προέχει πού θα οδηγηθεί ο τόπος. Ανεξαρτήτως κομματικής προέλευσης πρέπει να δούμε το όφελος του Ελληνισμού. Αυτή τη στιγμή το πρόσθετο όφελος για την Ελλάδα είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, είπε μεταξύ άλλων ο Χρ. Στυλιανίδης.

\

Η Ιωάννα Λυτρίβη είναι στην 4η θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας. Πρόκειται για την διευθύνουσα σύμβουλος στον ΕΟΠΠΕΠ. Η πολιτική είναι καθημερινή άσκηση είπε η ίδια 

Ο γενικός γραμματέας καταπολέμησης της Φτώχειας ο Γιώργος Σταμάτης είναι στην 5η θέση. 

Στην 6η θέση η Νεφέλη Χατζηιωναννίδου. «Το άγχος μου είναι μεγάλο γιατί απέχω και δεν έχω σχέση με τον χώρο της πολιτικής. Μεγαλώνω δύο παιδιά που θέλω να τα δω σε αυτή τη χώρα», είπε χαρακτηριστικά. 

Στην 7η θέση η αθλήτρια Μαρία Πολύζου η οποία είναι έτοιμη να δώσει τη μάχη για να δούμε όπως είπε την Ελλάδα ψηλά και δυνατά 

Στην 8η θέση η Γεωργία Βαχαρίδη. Μεγάλωσε στην Κυψέλη και ήταν πάντοτε στη ΔΑΠ, εκλέχθηκε στην ΟΝΝΕΔ και συνέχισε ως διαμερισματική σύμβουλος με τον Κώστα Μπακογιάννη. «Δηλώνω ενεργή στην προσπάθεια που κάνουμε με πρωθυπουργό τον Κυριάκο  Μητσοτάκη» είπε. 

Στην 9η θέση ο πρύτανης του ΑΠΘ Νίκος Παπαϊωάνου, ο οποίος και ανακοίνωσε την παραίτησή του από την Πρυτανεία. 

 




 

Στην 10η θέση ο δικηγόρος Νίκος Κορογιαννάκης. Όπως είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο άνθρωπος που υπηρέτησε όλους τους αρχηγούς της ΝΔ με συνέπεια. 

Στην 11η θέση η εκπαιδευτικός από το Παρίσι Μαρία Διαμαντοπούλου. 

Στην 12η θέση η αγρότισσα Αννα Καστάνη η οποία όμως δεν κατάφερε να παραβρεθεί στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου Επικρατείας όπως είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στην 13η θέση ο Σπύρος Καρανικόλας. «Δεσμεύομαι να δώσω τη μάχη για μια ισχυρή νίκη της ΝΔ στις εκλογές, μια αυτοδύναμη κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη γιατί η πατρίδα βρίσκεται εν μέσω πολλαπλών κρίσεων και οφείλουμε να συνεχίσουμε την πορεία της πατρίδας προς τα εμπρός στον δρόμο της ανάπτυξης και της ευημερίας», είπε χαρακτηριστικά 

Στην 14η θέση είναι μια γυναίκα από τη ΔΑΠ, η μικρότερη ηλικιακά στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας. Πρόκειται για την Πορφυλένια Κανελλοπούλου. 

Στην τελευταία θέση του ψηφοδελτίου, που όπως είπε έχει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά είναι ο Αντώνης Σγαρδέλης. 

Ηθελα να τιμήσω έναν άνθρωπο που υπηρέτησε όλους τους αρχηγούς. Με συνδέει μια βαθιά φιλία.

in

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.