ΣΑΒΒΑΤΟ 12-11-2022 & ΩΡΑ 17:00 ΔΑΚ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Τον Α.Σ. Ολυμπιακό Βόλου θα αντιμετωπίσει η ανδρική ομάδα του Πρωτέα , το Σάββατο 12-11-2022 & ώρα 17:00 στο ΔΑΚ Γρεβενών, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Β΄ Εθνικής .

Ένα νέο ξεκίνημα θα επιδιώξει η ομάδα μας, αρχής γενομένης από το ερχόμενο Σάββατο.

Μετά από πέντε άγονες αγωνιστικές όπου αντιμετώπισε τους επίδοξους πρωταθλητές του Ομίλου, έφτασε η ώρα για το δικό μας αγωνιστικό ’’ΠΑΡΩΝ’’.




Η νεανική ομάδα του σωματείου μας, με το αστείρευτο ταλέντο της και την άγνοια κινδύνου, καλείται να επιδώσει τα διαπιστευτήρια της ενώπιον του μοναδικού για την κατηγορία φίλαθλου κοινού της, αντιμετωπίζοντας ένα σωματείο που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς. Πρώτα την παραμονή και μετά το πλασάρισμα σε μια ικανοποιητική θέση στο βαθμολόγιο πίνακα.

Το Σάββατο 12 Νοεμβρίου, στις 5 το απόγευμα, στο Κλειστό Γυμναστήριο Γρεβενών, δίνουμε το αγωνιστικό μας παρών και διατρανώνουμε την πίστη μας για την πρώτη νίκη του Πρωτέα απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.