Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη τύπου που έδωσε ο όμιλος Alfa Wood Group με τους εκπροσώπους του σωματείου ΕΚΑΒ της Δ. Μακεδονίας,  το πρωί της Τετάρτης (9-11-2022), στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στα Γρεβενά, όπου παρουσιάστηκε η σημαντική δωρεά υλικών και εξοπλισμού που έκανε ο όμιλος στο ΕΚΑΒ.
 




 

Η πραγματοποίηση δωρεών για φιλανθρωπικούς σκοπούς είναι μια πρωτοβουλία του ομίλου με σκοπό να βρεθούν λύσεις σε κάποια προβλήματα, όπως η μεγάλη δωρεά ιατρικού υλικού και εξοπλισμού στο ΕΚΑΒ Γρεβενών , που η Alfa Wood Group από την πρώτη στιγμή ανταποκρίθηκε με υπευθυνότητα και σοβαρότητα στο αίτημα τους, να προμηθευτούν υλικά και μηχανήματα προκειμένου να διενεργούν την εκπαίδευση Α΄ Βοηθειών με πιο αποτελεσματικό και σωστό τρόπο.

Δείτε και: Μεγάλη δωρεά της Alfa Wood Group στο ΕΚΑΒ Γρεβενών

Ο διευθυντής της Alfa Wood Group Πίνδος κ. Αποστόλης Κουμπούρας τόνισε ότι «ο όμιλος είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με το κοινωνικό σύνολο και αναγνωρίζει την ευθύνη που του αναλογεί απέναντι στους συνανθρώπους μας για αυτό θα βρίσκεται δίπλα σε όσους χρειάζονται την στήριξη μας. Το έργο του ΕΚΑΒ Δ.Μακεδονίας , όπως και η προσωπική προσπάθεια των διασωστών είναι αξιέπαινη και είμαστε σίγουροι ότι ο εξοπλισμός που προσφέραμε θα αξιοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο προσφέροντας πολύτιμες υπηρεσίες»

«Ως εργαζόμενοι στον χώρο της υγείας, ευχαριστούμε την εταιρεία ALFA WOOD GROUP και τα στελέχη για τις προσπάθειες που κατέβαλαν ώστε να υλοποιηθεί η διαδικασία δωρεάς υλικών και εξοπλισμού εκπαίδευσης . Αυτή η ενέργεια θα διευκολύνει κατά πολύ τις δραστηριότητες μας , ως διασώστες, στον τομέα της εκπαίδευσης κοινού και μας δίνει την δυνατότητα να μεταδώσουμε τις γνώσεις μας στον τομέα της προνοσοκομειακής φροντίδας. Σας ευχαριστούμε και υποσχόμαστε να αξιοποιήσουμε αυτή την δωρεά στο μέγιστο βαθμό». δήλωσε ο πρόεδρος του σωματίου ΕΚΑΒ Δ. Μακεδονίας κ. Θωμάς Σαραφίδης, ευχαριστώντας τον όμιλο για την προσφορά του .

Την εκδήλωση που παρουσίασε η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του GROUP κα.Κατερίνα Ζησοπούλου, τίμησε με την παρουσία του ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών κ.Αθανάσιος  Φωλίνας,  ευχαριστώντας τους διασώστες του ΕΚΑΒ για το πολύτιμο έργο τους αλλά και την Alfa Wood Group για την ευαισθησία της στις ανάγκες της περιοχής.
 




 

Δείτε εικόνες:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.