Τα ρολόγια αποτελούν το αγαπημένο αξεσουάρ για τον άνδρα αλλά και το ιδανικότερο δώρο που μπορείτε να του κάνετε. Τα ανδρικά ρολόγια μπορούν να κάνουν κάθε εμφάνιση να λάμψει ενώ η αξία τους παραμένει αναλλοίωτη στο χρόνο.  Αν ψάχνετε για ένα ανδρικό ρολόι, τότε σίγουρα πρέπει να σκεφτείτε τα ρολόγια της εταιρείας TW Steel. Ολλανδικά στη σχεδίαση και ασύγκριτα στην ποιότητα, τα TX Steel αποτελούν μία φανταστική επιλογή στα ανδρικά ρολόγια. Κατασκευασμένα από τιτάνιο, με άψογο σχεδιασμό και σε πολλές παραλλαγές και χρώματα, στα ανδρικά ρολόγια TW Steel θα βρείτε σίγουρα αυτό που σας αρέσει. Συλλέξαμε για εσάς τα πιο αγαπημένα κομμάτια για να επιλέξετε αυτό που ψάχνετε μέσα από μία μεγάλη γκάμα από μεγέθη, υλικά, σχέδια και χρώματα ανδρικών ρολογιών.

TW Steel Maverick MS44

Μία φανταστική επιλογή για όσους άνδρες αγαπούν τα oversized ρολόγια αποτελεί το MS44 της σειράς Maverick. Η TW Steel φημίζεται για τα υπερμεγέθη ρολόγια της και το συγκεκριμένο αποτελεί ένα κόσμημα statement που μπορεί να υποστηρίξει κάθε άνδρας. Το καφέ δερμάτινο λουράκι του το καθιστά ιδιαίτερα κομψό ενώ ο συνδυασμός του με το μαύρο ματ καντράν, τους μεγάλους φωσφορίζοντες δείκτες και τη μπεζ πρόσοψη το κάνουν διαφορετικό και μοντέρνο.

TW Steel ACE124

Πρόκειται για κορυφαίο ρολόι της εταιρείας TW Steel που κάθε άντρας θα ήθελε (αν όχι χρειάζεται) στη συλλογή του. Το ρολόι ACE124 της σειράς ACE Genesis έχει ελβετικό μηχανισμό, μαύρη κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι, ανάγλυφο καντράν σε μαύρο χρώμα, με ασημί φωσφορίζοντες δείκτες και λουράκι από δέρμα και καουτσούκ. Έχει χρονογράφο με ενδείξεις δεκάτων δευτερολέπτου, δευτερολέπτων και λεπτών, ένδειξη BIG DATE με διπλό παράθυρο και ένδειξη ημέρας. Κυκλοφορεί σε περιορισμένη έκδοση 1.000 τεμαχίων.

TW Steel Grandeur Tech TS6

Όλα τα κομμάτια της σειράς Grandeur Tech είναι πραγματικά μοναδικά αλλά αν έπρεπε να επιλέξουμε μόνο ένα, αυτό θα ήταν το TW Steel TS6 “Mick Doohan Special Edition”. Όπως μαρτυρά το όνομά του πρόκειται για ένα ρολόι σε ειδική έκδοση αφιερωμένο στον οδηγό του MotoGP, Μικ Ντούχαν που συνδυάζει το τολμηρό look με το πολυτελές φινίρισμα. Η κάσα είναι διακοσμημένη με 8 βίδες που το κάνουν ιδιαίτερο και μοντέρνο και το καντράν έχει μεταλλικές λεπτομέρειες και φωσφορίζοντες δείκτες. Ο μηχανισμός του διαθέτει χρονογράφο με ενδείξεις εκατοστών δευτερολεπτου, δευτερολέπτων και λεπτών, ημερομηνία με παράθυρο και ένδειξη ταχυμέτρου.

TW Steel MST13 Son of Time Desperado

Ένα μοναδικό ρολόι από την TW Steel, σε συλλεκτική έκδοση της σειράς Son Of Time αφιερωμένη στη θρυλική μηχανή DESPERADO σε μαύρο – κόκκινο χρώμα. Ένα ρολόι που ταιριάζει σε κάθε επίδοξο μοτοσυκλετιστή -και όχι μόνο- με κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι και εντυπωσιακό καντράν, ανάγλυφο με μαύρους δείκτες και κόκκινα σημεία. Για το λουράκι έχει χρησιμοποιηθεί δέρμα υψηλής ποιότητας σε μαύρο χρώμα με κόκκινες ραφές. Συνοδεύεται από συσκευασία TW Steel και γραπτή εγγύηση 2 ετών της επίσημης αντιπροσωπείας της TW Steel.

TW Steel ACE401 Diver

Ένα ρολόι ιδανικό για καταδύσεις και όσους έχουν υψηλά standards ποιότητας αφού διαθέτει ελβετικό μηχανισμό, φέρει αντι ανακλαστικό κρύσταλλο ζαφειριού, Swiss Super Luminova επίστρωση στους δείκτες και στις ενδείξεις του καντράν και είναι αδιάβροχο στα 300 μέτρα (30 ATM). Κυκλοφορεί σε περιορισμένη διαθεσιμότητα 1000 τεμαχίων και προσφέρει πενταετή εγγύηση.

Αν σας άρεσαν τα παραπάνω ρολόγια τότε μπορείτε να τα βρείτε όλα στο orologio.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.