Αν έχετε ένα όμορφο και ακριβό κινητό όπως το iPhone 12 ή iPhone 12 Pro, τότε η λογική λέει ότι θα πρέπει να το προστατέψετε από χτυπήματα, πτώσεις ή γρατζουνιές που μπορεί να σας κοστίσουν ακριβά ή να καταστρέψουν εντελώς και το κινητό σας.  Τα 2 αυτά μοντέλα της apple έχουν το ίδιο μέγεθος οπότε παίρνουν και τις ίδιες θήκες. Πάμε λοιπόν να δούμε τις καλύτερες θήκες που μπορείτε να επιλέξετε για να προστατέψετε το αγαπημένο σας iPhone 12 ή iPhone  12 Pro και να απογειώσετε το καλοκαιρινό σας look.

ESR iPhone 12/12 Pro Ice Shield Clear

Το iPhone 12 και 12 Pro έχει τόσο όμορφο σχεδιασμό που αρκετοί προτιμούν μια διάφανη θήκη για το κινητό τους. Η νέα σειρά Ice Shield της ESR αναδεικνύει το όμορφο design που έχει επιμεληθεί η Apple ενώ εξασφαλίζει την ανθεκτικότητά του. Η πλάτη της είναι κατασκευασμένη από 11H Tempered Glass ώστε να αντέχει τυχών γρατζουνιές και χτυπήματα από κλειδιά ή άλλα αντικείμενα της καθημερινότητας. Εφαρμόζει άψογα και είναι κατασκευασμένη από μαλακό TPU περιμετρικά, ώστε να προστατεύει και από πτώσεις.

ESR iPhone 12/12 Pro Metro Premium Leather Black

Ποιος είπε ότι οι δερμάτινες θήκες πρέπει να είναι και χοντροκομμένες; Η θήκη Metro Premium Leather της ESR είναι φτιαγμένη από δέρμα καλής ποιότητας και προστατεύει το iPhone 12 & iPhone 12 Pro προσφέροντας μοναδική αίσθηση αφής αλλά και κομψό στυλ.

Spigen Cyrill Cecile iPhone 12/12 Pro Midnight Bloom

Η θήκη CYRILL Cecile είναι μία εκπληκτική θήκη, με κομψό σχεδιασμό με όμορφα λουλούδια που θυμίζουν κινέζικο μοτίβο σε διάφανο φόντο για να αναδεικνύει το υπέροχο design του αγαπημένου σας iPhone 12 & iPhone 12 Pro. Στο πίσω μέρος διαθέτει αντιχαρακτικό γυαλί ενώ το σχέδιο είναι από μέσα για να μην φθείρεται. Περιμετρικά είναι κατασκευασμένη από σιλικόνη για να απορροφά τους κραδασμούς ενώ διαθέτει τεχνολογία Air Cushion Technology για την απορρόφηση κραδασμών από πτώσεις.

ESR iPhone 12/12 Pro Machina Armor Case Gold

Η θήκη Machina Armor είναι κατάλληλη για όσους έχουν ως βασική προτεραιότητα την απόλυτη προστασία του κινητού του σε περίπτωση πτώσης, χτυπήματος ή γρατζουνιάς. Πρόκειται για μια ανθεκτική θήκη που έχει πάρει και πιστοποίηση Military Grade Standard Test Drop MIL-STD-810G ενώ περιμετρικά της κάμερας και της οθόνης υπάρχει διογκωμένο χείλος για επιπλέον προστασία της. Σημαντικό πλεονέκτημα αποτελεί επίσης ότι  διαθέτει ενσωματωμένο kickstand, δηλαδή βάση που σας σας επιτρέπει να βλέπετε βίντεο άνετα και ξεκούραστα σε οριζόντια και κάθετη θέση.

Glossy Watercolor Case Pink iPhone 12/12 Pro

 

Μία πανέμορφη, glamorous και κομψή θήκη σε girly χρωματισμούς που δεν θα περάσει απαρατήρητη από τη σειρά Glossy. Δίνει ξεχωριστή εμφάνιση στο iPhone σας ενώ παράλληλα το προστατεύει αποτελεσματικά από γρατζουνιές, φθορές και πτώσεις.

Ofiyaa iPhone 12/12 Pro MagSafe ProTo Silicone Case Black

Η θήκη σιλικόνης της Ofiyaa για το iPhone 12 ή 12 Pro, διαθέτει MagSafe τεχνολογία για εύκολη φόρτιση και εξαιρετική εμπειρία σύνδεσης. Είναι κατασκευασμένη από αντιολισθητικό υλικό ματ θερμοπλαστικής πολυουρεθάνης με μεταξένια, απαλή υφή που αφήνει μια υπέροχη αίσθηση αφής. Προστατεύει αποτελεσματικά το κινητό ενώ διαθέτει ακριβείς τομές στις υποδοχές και είναι εύκολη στο καθάρισμα.

Μπορείτε να βρείτε όλες τις παραπάνω θήκες iphone 12 και 12 Pro στο the-istore σε εκπληκτικές τιμές

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.