Τα ανδρικά πουκάμισα είναι ένα από τα πιο ελκυστικά και διαχρονικά κομμάτια που εντοπίζονται στην ντουλάπα ενός άνδρα. Και αυτό επειδή έχουν τόσα πολλά στυλ που ταιριάζουν για όλους τους τύπους ανδρών και για όλες τις περιστάσεις. Φυσικά, εκπέμπουν μια γοητεία και χαρίζουν μια εμφάνιση που δύσκολα θα αγνοήσει κανείς.

Πώς όμως θα μπορέσεις να φορέσεις ένα από τα ανδρικά σου πουκάμισα και θα ξεχωρίσεις; Σου παρουσιάζουμε λοιπόν τα καλύτερα πουκάμισα για φέτος το καλοκαίρι, ώστε να έχεις συνεχώς την εμφάνιση που επιθυμείς, κάθε στιγμή της ημέρας.

Ριγέ πουκάμισο

Ορισμένα ενδύματα έχουν την ικανότητα να δίνουν άλλη νότα στην εμφάνιση σου. Τα ριγέ πουκάμισα βρίσκονται ανάμεσα σε αυτά. Οι γραμμές αυτού του στυλ έχουν τη δυνατότητα να σε δείχνουν ψηλότερο, αλλά και πιο λεπτό. Βέβαια, υπάρχουν κάποιοι μικροί άτυποι κανόνες που αφορούν τις ρίγες. Οι πιο λεπτές γραμμές είναι κατάλληλες για πιο επίσημες εμφανίσεις, ενώ οι πιο φαρδιές γραμμές προσδίδουν ένα ανάλαφρο ύφος, που παραπέμπει σε διακοπές.

Μοτίβα Χαβάη και exotic φλοράλ σχέδια

Αποτελεί ένα στυλ που ήταν παλαιότερα στη μόδα, επέστρεψε και χαιρόμαστε πολύ με αυτό. Γνωστά και ως πουκάμισα Αλόχα, παραπέμπουν σε μια παλαιότερη δεκαετία. Δίνουν στυλ, ενώ οι πολύχρωμες επιλογές αναδεικνύουν το καλοκαιρινό μαύρισμα, καθιστώντας τα ιδανικά για τις καλοκαιρινές διακοπές. Ο κανόνας ως προς το styling είναι πολύ απλός. Συνδύασε το αγαπημένο σου πουκάμισο με τροπικά λουλούδια με ένα σκουρόχρωμο παντελόνι ή μια βερμούδα, σε απλές κλασικές γραμμές. Πρωταγωνιστής σε αυτή την εμφάνιση είναι το πουκάμισο. Άφησε το να ξεχωρίσει.

Πουκάμισο χωρίς κολάρο

Μια επιλογή που έχουν αναδείξει τον ανάλαφρο αέρα που απαιτούν οι ζεστές καλοκαιρινές ημέρες. Καθώς δεν έχουν κολάρο, αυτού του είδους ανδρικά πουκάμισα είναι λιγότερο επίσημα από τα κολλαριστά ξαδέρφια τους. Ανέδειξε την κομψότητα τους αφήνοντας τα δύο πάνω κουμπιά ανοιχτά, γυρίζοντας τα μανίκια και αφήνοντας τα ξεκούμπωτα. Προτίμησε ένα βαμβακερό ή λινό ύφασμα για τις βραδινές σου εξόδους που όχι μόνο θα σε κρατήσει κομψό, αλλά και δροσερό.

Λινό πουκάμισο

Το λινό αποτελεί έναν από τους πρωταγωνιστές του καλοκαιριού. Ιδιαίτερα ανθεκτικό, δεν απαιτεί ιδιαίτερη φροντίδα, είναι άνετο, φιλικό προς το περιβάλλον, ενώ επιτρέπει την καλή αναπνοή του δέρματος. Επιπλέον, είναι ιδιαίτερα κομψό και κολακεύει κάθε σωματότυπο. Το λινό πουκάμισο ταιριάζει σχεδόν με όλα τα στυλ, ενώ δίνει τη δυνατότητα πολλών συνδυασμών, από βερμούδες, μέχρι τζιν και υφασμάτινα παντελόνια. Επίλεξε ένα μια αγαπημένη σου απόχρωση και ανέβασε την αυτοπεποίθηση σου στα ύψη.

Πουκάμισο Oxford

Ίσως σου φανεί λίγο mainstream, αλλά υπάρχει λόγος που τα ανδρικά πουκάμισα Oxford θεωρούνται από τα κομμάτια που κάθε άνδρας πρέπει να έχει στη ντουλάπα του. Αποτελεί μια smart casual επιλογή που μπορείς να το συνδυάσεις τόσο με υφασμάτινα παντελόνια, όσο και με το πιο απλό ξεθωριασμένο σου τζιν. Επιπλέον, αποτελεί την ιδανική επιλογή να το φορέσεις στο γραφείο και αμέσως μετά να βγεις με τους φίλους σου για after work drinks. Προτίμησε ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις, όπως λευκό και θαλασσί, που κολακεύουν το καλοκαιρινό σου μαύρισμα.

Βρες όλα τα ανδρικά πουκάμισα που θα χρειαστείς που θα σε συντροφεύσουν όλες τις ώρες του καλοκαιριού μέσα από επώνυμα brands σε εξαιρετικές τιμές στο Must.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.