Αν σχεδιάζετε τον γάμο σας για το φθινόπωρο, σίγουρα αναζητάτε ιδέες για τα προσκλητήρια και τη διακόσμηση. Είναι πάντα σίγουρο πως με μοναδικά προσκλητήρια γάμου (https://perfectmoments.gr/el/γάμος/προσκλητήρια-γάμου) οι καλεσμένοι μπαίνουν στο κλίμα για τη μεγάλη αυτή μέρα, όσον αφορά την αισθητική του. Θα είναι τελείως επίσημος ο γάμος; Πιο απλός; Vintage ή ρομαντικός; Σε ποια εποχή θα πραγματοποιηθεί; Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι το ζευγάρι εκφράζει ένα κομμάτι της προσωπικότητας του.

Το φθινόπωρο αποτελεί μια από τις πιο όμορφες εποχές για έναν γάμο. Οι ιδέες για την επιλογή προσκλητηρίων είναι πάρα πολλές, και ίσως δεν γνωρίζετε από πού να ξεκινήσετε. Ας δούμε λοιπόν, μερικές ιδέες για προσκλητήρια φθινοπωρινού γάμου που θα κερδίσουν τις εντυπώσεις. Έμπνευση μας αποτέλεσαν οι ιδιαίτερες προτάσεις του Perfect Moments, που κάνει πιο ξεχωριστές αυτές τις στιγμές που θα αποτελέσουν μια αξέχαστη ανάμνηση.

Παρέα με τη φύση

Το φθινόπωρο, η φύση και η αλλαγή της εποχής δημιουργούν μοναδικά τοπία. Γιατί να μην αποτυπώσετε την μαγεία της φύσης στο προσκλητήριο σας; Η ελιά, τα κλαδιά, η λεβάντα, κάποιο δέντρο, το ρόδι, φέρνουν λίγο πιο κοντά το φθινόπωρο, ενώ βάζουν απευθείας στο θέμα την οικογένεια και τους φίλους σας. Μια ακόμη λεπτομέρεια; Επιλέξτε καλλιγραφική γραμματοσειρά για πιο καλαίσθητο αποτέλεσμα.

Λέμε ναι στο ροζ

Ίσως το ροζ δεν αποτελεί από τα πρώτα χρώματα που σας έρχονται στο μυαλό όταν ακούτε για φθινόπωρο, αλλά γιατί όχι; Αν αγαπάτε τις ροζ αποχρώσεις, δεν υπάρχει λόγος να μην αποτελούν στοιχείο του γάμου σας. Μπορείτε να επιλέξετε μια πιο σκούρα ροζ απόχρωση, ή απόχρωση σάπιου μήλου για όλο το προσκλητήριο. Εναλλακτικά, το ροζ μπορεί να μιλήσει μέσα από λεπτομέρειες, όπως σε κάποια μοτίβα στο εσωτερικό του προσκλητηρίου, ή τη γραμματοσειρά του κειμένου,  ή ακόμη και μέσα από τον φάκελο.

 

Παιχνίδι με τις υφές

Το φθινόπωρο έχει χαρακτηριστεί για τα ζεστά του χρώματα, αλλά και για τις όμορφες υφές του. Επιλέξτε ένα προσκλητήριο ή φάκελο με ενδιαφέρουσες, πιο ανάγλυφες υφές. Διακοσμήστε το με αποξηραμένα λουλούδια, λεβάντα, δαντέλα και σπάγκο. Αφήστε τις διαφορετικές υφές να κυριαρχήσουν και να μεταδώσουν τη φθινοπωρινή ατμόσφαιρα.

Γήινες αποχρώσεις

Ίσως δε χρειαζόταν να το αναφέρουμε αυτό, ιδιαίτερα αν ο γάμος θα πραγματοποιηθεί στην εξοχή. Για έναν φθινοπωρινό γάμο, ένα απαλό καφέ, είτε στο προσκλητήριο, είτε στον φάκελο θα αποτελέσει μια όμορφη και κομψή επιλογή. Για τις αρχές του φθινοπώρου, μπορείτε ακόμη να επιλέξετε το καφέ της ερήμου ή της άμμου.

Τολμήστε το χρυσό

Μη φοβηθείτε μια χρυσή πρόσκληση. Μάλιστα, δεν είναι απαραίτητο ολόκληρο το προσκλητήριο σε χρυσές αποχρώσεις. Ενσωματώστε χρυσά μοτίβα, και συνδυάστε τα με μοτίβα κάποιας άλλης απόχρωσης. Για ένα ιδιαίτερο και εντυπωσιακό αποτέλεσμα, επιλέξτε ένα σχέδιο με χρυσά κλαδιά. Το χρυσό επίσης μπορεί να αποτελεί το κυρίαρχο χρώμα της γραμματοσειράς, ενώ στο υπόλοιπο προσκλητήριο επικρατούν διαφορετικές αποχρώσεις.

Τι θα λέγατε για λίγο μπλε;

Το μπλε είναι διαχρονικό και ταιριάζει σε κάθε εποχή, ενώ αναδεικνύει τη φθινοπωρινή ζεστασιά. Για να ενσωματώσετε το μπλε στο προσκλητήριο σας, συνοδεύστε το με λίγο χρυσό, και μερικά βουργουνδί λουλούδια. Ακόμη, αυτές τις αποχρώσεις μπορείτε να τις ενσωματώσετε και σε κάποια είδη διακόσμησης, όπως την αρίθμηση του τραπεζιού της δεξίωσης, χωνάκια, ή ακόμη κι ετικέτες κρασιού.

Ανακαλύψτε στο www.perfectmoments.gr τα κατάλληλα προσκλητήρια φθινοπωρινού γάμου, που θα εντυπωσιάσουν όλους τους καλεσμένους σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.