Προχωρούν τα έργα οδοποιίας σε Πανόραμα-Βασιλίτσα-Περιβολάκι-Λάβδα και τη Δεσκάτη με τη δέσμευση που έλαβαν ο Βουλευτής και οι Δήμαρχοι του νομού για την χρηματοδότηση τους, ύψους 1.050.000 ευρώ, από τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Γιώργο Καραγιάννη.

Κατά τη χθεσινή συνάντηση εργασίας που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών, παρουσία του Υφυπουργού, του Βουλευτή Γρεβενών, Ανδρέα Πάτση, των Δημάρχων Γρεβενών, Γιώργου Δασταμάνη και Δεσκάτης, Δημήτρη Κορδίλα τονίστηκε η σημασία των εν λόγω έργων, που χαρακτηρίσθηκαν από τους εκπροσώπους του νομού ως έργα υψίστης προτεραιότητας, καθώς και η αναγκαιότητα άμεσης υλοποίησής τους.




Από την πλευρά του ο κ. Καραγιάννης δεσμεύτηκε ότι θα εξασφαλίσει τα κονδύλια που απαιτούνται κατά το συντομότερο δυνατό, προκειμένου να ξεκινήσουν οι εργασίες που απαιτούνται.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, ο Βουλευτής κ. Πάτσης δήλωσε: «Με ικανοποίηση ανακοινώνουμε σήμερα την εξασφάλιση ενός και πλέον εκατομμυρίου ευρώ για την υλοποίηση των σημαντικών έργων οδοποιίας στον νομό Γρεβενών, μετά την αγαστή συνεργασία που είχαμε με τον Υφυπουργό Μεταφορών και Υποδομών, Γιώργο Καραγιάννη. Πρόκειται για έργα που θα αλλάξουν την εικόνα τόσο στη Βασιλίτσα όσο και τη Δεσκάτη. Από κοινού με τους δύο Δημάρχους συνεχίζουμε να εργαζόμαστε καθημερινά για τον τόπο μας, τα Γρεβενά».

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Διευθυντής και ο Τεχνικός Σύμβουλος του Υφυπουργού καθώς και ο Αντιδήμαρχος Γρεβενών, κ. Τριγώνης.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.