Όλοι μας αγαπάμε να αγοράζουμε εποχιακά είδη ανάλογα με την εποχή που διανύουμε. Οι αγορές αυτές βέβαια με αυτό τον τρόπο κρύβουν μερικούς κινδύνους. Ανάμεσα σε αυτούς περιλαμβάνονται και οι αυξημένες τιμές, ή προϊόντα που λόγω αυξημένης ζήτησης ξεπουλούν αμέσως.

Ας δούμε λοιπόν παρακάτω ποιες είναι οι καλύτεροι περίοδοι για να αγοράσει κανείς εποχιακά είδη, για μεγαλύτερη εξοικονόμηση χρημάτων σύμφωνα με τους ειδικούς στα εποχιακά είδη Λιανός

Γενικός κανόνας αγορών για εξοικονόμηση χρημάτων

Ο γενικός κανόνας στην αγορά εποχιακών ειδών, και όχι μόνο, είναι η πραγματοποίηση τους αρκετά πριν, ή μετά το πέρας της εποχής τους. Καθώς αποτελούν αντικείμενα που δε θα αγόραζαν πολλοί εύκολα out of season, έχουν αρκετά σημαντικές εκπτώσεις. Έτσι, οι έξυπνοι καταναλωτές περιμένουν αυτές τις περιόδους ώστε να προμηθευτούν με όσα έχουν ανάγκη. Επιπλέον, οι μεγάλες περίοδοι των εκπτώσεων (τον Ιανουάριο, αλλά και τον Αύγουστο),  αποτελούν περιόδους κατάλληλες για αγορές όλων των ειδών.

Καλύτερη περίοδος για αγορές καλοκαιρινών ειδών- επίπλων κήπου

Όσο ο καιρός ζεσταίνει και η διάρκεια της μέρας αυξάνεται, επιθυμούμε να περνάμε περισσότερο χρόνο στη βεράντα, την αυλή μας, και γενικότερα σε εξωτερικούς χώρους. Τα έπιπλα κήπου – βεράντας, οι τραπεζαρίες, οι καρέκλες και οι ξαπλώστρες έχουν την τιμητική τους. Με τον ερχομό του καλοκαιριού, οι ομπρέλες και τα απαραίτητα για την παραλία πρωταγωνιστούν σε κάθε νοικοκυριό.

Οι καλύτεροι περίοδοι για τις αγορές αυτές είναι δύο. Η περίοδος των καλοκαιρινών εκπτώσεων του Αυγούστου ενδύκνειται για εργαλεία κήπου, ψησταριές, σχάρες και όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ. Επιπλέον, για έπιπλα κήπου και έπιπλα παραλίας, θα επωφεληθείτε από εκπτώσεις που πραγματοποιούνται έπειτα από το πέρας του καλοκαιριού, συνήθως τον μήνα του Οκτωβρίου.

 

Καλύτερη περίοδος για αγορές χριστουγεννιάτικων ειδών

Όλοι μας αγαπάμε να αγοράζουμε χριστουγεννιάτικα είδη. Και αυτό γιατί μπορούμε να μεταμορφώσουμε εύκολα το σπίτι μας, μεταφέροντας λίγη από τη μαγεία των γιορτών σε κάθε γωνιά του σπιτιού. Κάθε χρόνο, από τις τελευταίες ημέρες του Οκτώβρη, στα καταστήματα τα χριστουγεννιάτικα είδη έχουν την τιμητική τους. Ποια είναι όμως η κατάλληλη περίοδος αγορών;

Όσο εξύμωρο και αν ακούγεται, η περίοδος αυτή είναι έπειτα από το πέρας τον εορτών. Οι εκπτώσεις που θα βρείτε τον Ιανουάριο είναι μεγάλες. Ακόμη, μη διστάσετε να αναζητήσετε ενδιαφέρουσες προσφορές σε χριστουγεννιάτικα δέντρα  την περίοδο της Black Friday

Καλύτερη περίοδος για αγορές αποκριάτικων ειδών

Στολές, χρώματα, σερπαντίνες, κομφετί, χορός μας ανεβάζουν τη διάθεση και μας βάζουν στο κλίμα του καρναβαλιού. Τα αποκριάτικα είδη είναι και ένας από τους λόγους που αγαπάμε τόσο πολύ τις απόκριες. Ωστόσο, η επιλογή τους μπορεί να μας ταλαιπωρήσει ανά διαστήματα, ιδιαίτερα για όσους έχουν παιδιά και τα γούστα τους στις αποκριάτικες στολές αλλάζουν συνεχώς. Οι λύσεις για εκπτώσεις είναι δύο. Ξεκινήστε την προετοιμασία σας αρκετά νωρίς. Επιλέξτε και προμηθευτείτε από την αρχή του έτους τη στολή που θα σας συντροφεύσει αυτές τις απόκριες. Επιπλέον, μη διστάσετε να αναζητήσετε προσφορές έπειτα από το πέρας των Αποκριών.

Ανακαλύψτε στο lianos-epoxiaka όλα τα εποχιακά είδη για το σπίτι σας, καθώς και εκπτώσεις που διαρκούν όλο το χρόνο. Πραγματοποιήστε τις αγορές σας με άνεση, οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμείτε.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.