Εάν είστε φίλος της μαγειρικής, τότε η κουζίνα είναι ένα μέρος που περνάτε αρκετή ώρα και γνωρίζετε ότι τα κατάλληλα εργαλεία μπορεί να σας εξοικονομήσουν πολύτιμο χρόνο και να σας βοηθήσουν σε ένα καλύτερο αποτέλεσμα.

Τα παρακάτω gadget κουζίνας θα σας φανούν σίγουρα χρήσιμα και αφότου τα αποκτήσετε δεν θα μπορείτε να “κάνετε” χωρίς αυτά.

 

Επιφάνεια κοπής από μπαμπού με δοχεία

Αν κάθε φορά που κόβετε τα λαχανικά σας, καταλήγετε να μαζεύετε κομμάτια από το πάτωμα, τότε σίγουρα δεν θα μετανιώσετε αγοράζοντας αυτό το ξύλο κοπής. Όχι μόνο έχει αρκετό χώρο για όλα τα τρόφιμα που θέλετε να κόψετε αλλά διαθέτει επίσης δύο βολικά πτυσσόμενα δοχεία από ανοξείδωτο ατσάλι για να αποθηκεύετε τα πάντα καθώς τα κόβετε. Διαθέτει 6 αντιολισθητικές βάσεις σιλικόνης για να παραμένει σταθερό και ασφαλές.  διατηρούν το ξύλο κοπής σταθερό και με ασφάλεια στη θέση του. Η ξύλινη σανίδα από ανθεκτικό μπαμπού, φιλικό προς το περιβάλλον, φέρνει φυσική ομορφιά στην κουζίνα σας ενώ δεν θα επηρεάσει τις γεύσεις στο φαγητό σας.

 

Πλάκα ψησίματος πίτσας

Εάν είστε φίλοι της πίτσας, τότε αυτή η αγορά θα είναι από τις καλύτερες που έχετε κάνει. Με αυτήν την πέτρινη πλάκα θα γίνετε επαγγελματίας ψήστης, φτιάχνοντας μία πίτσα που δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει την αυθεντική ιταλική από φούρνο τούβλου! Η πλάκα είναι κατασκευασμένη από κορδιερίτη, όπου την καθιστά πιο σταθερή και διατηρεί θερμοκρασίες μεγαλύτερες από μια μεταλλική βάση, προσφέροντας παράλληλα μοναδική crispy γεύση καθώς τα υγρά της πίτσας απορροφούνται. Περιλαμβάνεται φτυάρι από μπαμπού και μαχαίρι mezzaluna.

 

Γυάλινα βάζα αποθήκευσης


Αφήνετε κι εσείς δημητριακά, ζυμαρικά και καφέδες σε μισάνοιχτα σακουλάκια που τα κάνουν να ξεθυμαίνουν, να πανιάζουν και να χάνουν την υφή και τη γεύση τους; Γιατί; Με αυτά τα υπέροχα γυάλινα βάζα αποθήκευσης, με εργονομικό σχεδιασμό και καπάκι που κλείνει αεροστεγώς, τα τρόφιμά σας θα διατηρούνται φρέσκα για περισσότερο χρόνο. Είναι απλούστατα στη χρήση και στο πλύσιμο και θα σας γίνουν απολύτως απαραίτητα. Μπορείτε να επιλέξετε είτε με καπάκι από ανοξείδωτο ατσάλι

είτε με καπάκι από μπαμπού -ό,τι ταιριάζει καλύτερα στην κουζίνα σας.

 

Σετ για επαγγελματικές τηγανητές πατάτες

Όποιος υποστηρίζει ότι δεν αγαπάει τις τηγανητές πατάτες μάλλον δεν λέει την αλήθεια. Ή δεν έχει δοκιμάσει σπιτικές τηγανητές πατάτες που φτιάχτηκαν με αυτό το σετ από αποφλοιωτή, κυματιστό κόφτη και κυματιστό μαχαίρι. Με αυτά τα τρία εργαλεία θα μπορέσετε να φτιάξετε τις τέλειες, χρυσαφένιες τηγανητές πατάτες και πατατάκια σε χρόνο ντετέ! Φυσικά το σετ δεν είναι μόνο κατάλληλο για πατάτες αλλά μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να σερβίρετε και άλλα λαχανικά και φρούτα όπως κολοκυθάκια, αγγουράκια ή ακτινίδια.

 

Αντικολλητικό τηγάνι για επαγγελματικό πρωινό


Αν εσείς ή τα παιδιά σας είστε φίλοι της τηγανίτας και αναρωτιέστε πώς τις κάνουν τόσο ολοστρόγγυλες, ιδού το μυστικό. Με το ειδικό τηγάνι για τηγανίτες θα μαγειρέψετε με απίστευτη ευκολία τα πιο νόστιμα pancakes ή αυγά. Διαθέτει επτά διαφορετικές “θήκες” ενώ η αντικολλητική επίστρωση σας επιτρέπει να μαγειρεύετε με λιγότερο λάδι, διατηρώντας έτσι έναν πιο υγιεινό τρόπο διατροφής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.