Σας ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη σας και τη δυνατότητα που μου δίνετε να είμαι η φωνή σας, “η μιλιά τα μάτια και τα αυτιά” της Π.Ε. Γρεβενών

για ακόμη μια φορά, ως εκπρόσωπός σας στο 20ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ στην Αθήνα με το ψηφοδέλτιο της Δ.Α.Κ.Ε. Καθηγητών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γρεβενών.

Ευχαριστώ για την στήριξη σας !

Κάθε ψήφος είναι σημαντική.

Κάθε ψήφος έχει αξία μοναδική!




Η ευθύνη της συμμετοχής είναι δικαίωμα και υποχρέωση.

Ευχαριστώ όλους, τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους που συμμετείχαν στη διαδικασία της ψηφοφορίας!

Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε εκείνους τους συναδέλφους που ταξίδεψαν πολλά χιλιόμετρα μόνο και μόνο για να εκφράσουν την ιδέα της συμμετοχής και να αποκλείσουν την παθογένεια του ωχαδερφισμού και της άρνησης της συμμετοχής (ενίοτε και μεθοδευμένης).

Η Δ.Α.Κ.Ε. Καθηγητών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γρεβενών αύξησε σημαντικά τα ποσοστά της από τις προηγούμενες εκλογές καταλαμβάνοντας μία επιπλέον έδρα για το πενταμελές Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Γρεβενών έχοντας τη δυνατότητα και τη θέληση να την απεγκλωβίσει από το τέλμα της απραξίας και της απαξίωσης των διεκδικητικών υποχρεώσεων της τα τελευταία χρόνια, ενίσχυσε την παρουσία της με 3 έδρες στο Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ Γρεβενών και θα εκπροσωπηθεί στο επόμενο Συνέδριο της ΟΛΜΕ στην Αθήνα με έναν από τους δύο αντιπροσώπους της Π.Ε, Γρεβενών. 

Το καθαρό ψηφοδέλτιο Δ.Α.Κ.Ε. Καθηγητών Δ. Ε. Γρεβενών έδωσε τη “μάχη” στις εκλογές και κέρδισε απέναντι σε ψηφοδέλτια που συσπειρώθηκαν απέναντί της για να προσπαθήσουν να αποτρέψουν την επιτυχία και τη δυναμική της.

Εμείς με Ρεαλισμό, Υπευθυνότητα και Αλληλεγγύη στεκόμαστε διαχρονικά στο πλευρό του αγωνιζόμενου καθημερινά στις τάξεις εκπαιδευτικού στηρίζοντας και προωθώντας τη λύση για τα δίκαια αιτήματα του.

Κανένας σκεπτόμενος εκπαιδευτικός, κανένας ΔΑΚίτης δε “χαρίζει” στους “άλλους” το δικαίωμα να αποφασίζoυν γι’ αυτόν.




#me_ti_dake #me_ti_niki

Δημήτρης Καραγιάννης
Μαθηματικός – Δ.Α.Κ.Ε. Καθηγητών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.