“Σας ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου”…

Δείτε την επιστολή που μας έστειλε ο Χαράλαμπος Κουτίδης, ο οποίος “επέστρεψε στη ζωή” μετά από μία δύσκολη περιπέτεια που είχε, λόγω κορονοϊού, με την υγεία του:

Ονομάζομαι Χαράλαμπος Κουτιδης, ετών 42 και θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας  αυτά που πέρασα στην  πρόσφατη περιπέτεια της ζωής μου.

Πριν τα Χριστούγεννα κόλλησα COVID-19 και επειδή ήμουν ανεμβολίαστος, η κατάσταση μου επιδεινώθηκε, με αποτέλεσμα να νοσηλευτώ στο Γ.Ν Γρεβενών με την υποστήριξη οξυγόνου για 4 ημέρες.

Κατά την διάρκεια της παραμονής μου εκεί ήμουν τυχερός που είχα κοντά μου τους ιατρούς κ.Κωστα Μαγιαννη και τον Στράτο Ποράβα από το νοσηλευτικό προσωπικό  καθώς και όλο το  ιατρικό-νοσηλευτικό  προσωπικό.




Ολοι τους  έδωσαν τον καλύτερό τους  εαυτό για να με βοηθήσουν. Παρ όλη την επιμονή και την επίπονη προσπάθεια τους, η κατάσταση μου χειροτέρεψε και κρίθηκε αναγκαίο η άμεση διασωλήνωσή μου  και η μεταφορά μου σε ΜΕΘ. 

Η διασωλήνωση πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και την κατάλληλη στιγμή. Εκεί ο χρόνος σταμάτησε για εμένα.

Την επόμενη μέρα έγινε η μεταφορά μου στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων όπου εκεί με παρέλαβαν εξέχοντες ιατροί που διαπίστωσαν την αρτιότητα της διασωλήνωσής μου, δίνοντας τους έτσι στέρεο έδαφος για να μπορέσουν να κάνουν το καλύτερο. 

Παρέμεινα σε καταστολή για ένα μήνα , και τελικά  οι ιατροί κατάφεραν να με γυρίσουν στη κυριολεξία πίσω στη ζωή, χαρίζοντας μου μια δεύτερη ευκαιρία για να μπορέσω να είμαι με την οικογένειά μου.

Ευχαριστώ πολύ όλους τους ιατρούς και νοσηλευτές καθώς και όλο το παραϊατρικό προσωπικό και των 2 νοσοκομείων που με στήριξαν και με βοήθησαν να αναρρώσω τόσο γρήγορα. 

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω και όλο το κόσμο, ιερωμένους και μη, που μέσα από τις προσευχές τους για εμένα, μου έδωσαν τη δύναμη της επιστροφής στη ζωή.

Πάνω από όλα ευχαριστώ την γυναίκα μου και την οικογένειά μου για την συνεχόμενη, αδιάκοπη και ακούραστη στήριξη που μου παρείχαν δίνοντας μου κουράγιο και θέληση για να ζήσω.

Υ.Γ Σας παρακαλώ να κάνετε το εμβόλιο γιατί COVID δεν είναι αριθμοί στην τηλεόραση και χρήματα οποιασδήποτε μορφής αλλά είναι ψυχικός και σωματικός πόνος. 

Προσωπικά, όλο αυτό, το έχω δεί σαν δώρο Θεού για να μπω στη διαδικασία να καταλάβω πως πρέπει να έχουμε πίστη και ελπίδα στο Θεό και να εμπιστευόμαστε το θέλημα Του ώστε να γίνουμε πιο δυνατοί αλλά και καλύτεροι άνθρωποι καθώς και καλύτεροι χριστιανοί.




Σας ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου.

*Χαράλαμπος Κουτίδης: Κτηνοτρόφος, από την Πηγαδίτσα Γρεβενών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.