Πως περνάει τις μέρες του ο Βουλευτής Γρεβενών

Από την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου ο Γρεβενιώτης Βουλευτής Ανδρέας Πάτσης βρίσκεται στα Γρεβενά με την οικογένειά του για τις ημέρες των εορτών. Η ημέρα του ξεκίνησε με φιλικές συναντήσεις από το πρωί στο καφέ Senso του Στηβ Κρικέλη. Μαζί του συνεργάτες του γραφείου του και μέλη της ΔΕΕΠ ΝΔ Γρεβενών σε μια χαλαρή συγκέντρωση ανταλλαγής απόψεων.


Στη συνέχεια της ημέρας επισκέφτηκαν την κτηνοτροφική μονάδα στον Ταξιάρχη του κυρίου Μιχάλη Κλωνάρα όπου μαζί με τον γιο του διατηρούν επί πολλά έτη με μεγάλη αγάπη και με ποιότητα.





Στην επιστροφή για τα Γρεβενα επισκέφτηκαν ακόμα μια επιχείρηση του τόπου μας αυτή τη φορά την Εμπορία Ελαστικών του Σακη Παναγιώτοπουλου που τους πρόσφερε ωραία γλυκά Γρεβενιωτικων ζαχαροπλαστείων.

Η ημέρα έκλεισε με την επίσκεψη της οικογένειας του Βουλευτή Γρεβενών και συγκεκριμένα της κόρης του Αλίκης Πάτση 8 ετών, όπου η ίδια επέλεξε να δώσει δωράκια στα παιδιά του Ειδικού Σχολείου.

Τα παιδιά την υποδέχτηκαν με τα κάλαντα και της χάρισαν μια εικόνα Παναγίας που ζωγράφισαν τα ίδια.




Αργότερα ο Βουλευτής απόλαυσε το μεσημεριανό του στην ταβέρνα του Βασιλόπουλου στον Δοξαρά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.