Στην ορεινή Κοινότητα Κρανιάς του Δήμου Γρεβενών βρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος & Ανακύκλωσης και Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ.Ζήσης Κιάκας καθώς και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων κ.Χρήστος Τριγώνης, προσφέροντας, εκ μέρους του Δήμου, δώρα και ευχές στους δύο μαθητές του Δημοτικού Σχολείου του χωριού.




Τους κυρίους Κιάκα και Τριγώνη υποδέχθηκε ο μοναδικός δάσκαλος και Προϊστάμενος του σχολείου κ.Στέργιος Κουτίκας, ο οποίος καθημερινά διδάσκει την 9χρονη Σταυρούλα και τον 12χρονο Κώστα. Μάλιστα τα παιδιά δώρισαν στους Αντιδημάρχους ένα όμορφο ημερολόγιο και ένα καλαίσθητο γλυπτό που τα ίδια δημιούργησαν.




Αξίζει να σημειωθεί ότι εν όψει Χριστουγέννων η Δημοτική Αρχή ξεκίνησε να μοιράζει δωράκια και γλυκίσματα σε όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές Νηπιαγωγείων, Δημοτικών και παιδικών σταθμών σε πόλη και οικισμούς του Δήμου Γρεβενών.

Γραφείο Τύπου
Δημάρχου Γρεβενών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.