Συνεχίζοντας την προσπάθεια για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας, η διοίκηση του Γ.Ν. Γρεβενών είναι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει ότι, στις 13 Νοεμβρίου 2021 το Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών υποδέχτηκε τον Αναπληρωτή Καθηγητή Χειρουργικής της Κλινικής Μεταμοσχεύσεων του ΑΠΘ κ. Νικόλαο Αντωνιάδη και τη συνεργάτιδά του κατόπιν εγκρίσεως της 3ης και της 4ης Υ.ΠΕ.

Η συνεργασία αυτή προέκυψε στην προσπάθεια να εξυπηρετηθούν οι αιμοκαθαιρόμενοι ασθενείς του Νομού Γρεβενών και της ευρύτερης περιοχής, οι οποίοι έως τώρα έπρεπε να μεταβαίνουν στα Νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης για τη διενέργεια αρτηριοφλεβικής αναστόμωσης που είναι απαραίτητη για αιμοκάθαρση. Με τη δυνατότητα που δίνεται πλέον, οι ασθενείς αυτοί θα εξυπηρετούνται στο Νοσοκομείο μας με τον καλύτερο τρόπο.

Από την πρώτη ημέρα της συνεργασίας μας ο κ. Αντωνιάδης πραγματοποίησε με επιτυχία τις δύο πρώτες αρτηριοφλεβικές αναστομώσεις σε ασθενείς της Μονάδας Τεχνικού Νεφρού του Γ. Ν. Γρεβενών.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τον κ. Αντωνιάδη και τη συνεργάτιδά του, το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσ/νίκης, τη Διοίκηση της 4ης και 3ης Υ.ΠΕ., τη Μ.Τ.Ν. του Γ.Ν.Γρεβενών, την ομάδα του Χειρουργείου του Γ.Ν.Γρεβενών και προσβλέπουμε στη συνέχιση της κοινής προσπάθειας.

Από τη Διοίκηση
του Γ. Ν. Γρεβενών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.