Με την συμμετοχή πολλών πολιτών πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 18 Σεπτεμβρίου 2021 στο Υπαίθριο Θέατρο Καστράκι μία μοναδική εκδήλωση-αφιέρωμα για τον μεγάλο ευεργέτη Θεόδωρο Θεοδωρίδη, ο οποίος δημιούργησε το περιαστικό άλσος των Γρεβενών που φέρει το όνομά του.

Η τιμητική διοργάνωση, η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο της φετινής “Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας” του Δήμου Γρεβενών και υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Γραμμάτων και Τεχνών Π.Ε. Γρεβενών, περιελάμβανε την παρουσίαση του βιβλίου “Θεόδωρος Θεοδωρίδης, Ο μεγάλος ευεργέτης των Γρεβενών” του συγγραφέα Απόστολου Παπαδημητρίου αλλά και μουσική συναυλία της χορωδίας “Λίγεια”, μαγεύοντας τους θεατές με την υψηλή αισθητική της.

Νωρίτερα, είχε προηγηθεί μία σεμνή τελετή όπου αποτέθηκαν λουλούδια στο αποκατεστημένο πλέον Μνημείο Θεοδωρίδη καθώς ολοκληρώθηκαν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα οι εκτεταμένες παρεμβάσεις του Τμήματος Πρασίνου του Δήμου Γρεβενών.

Ο χώρος αφού καθαρίστηκε και ευπρεπίστηκε επιμελώς, απέκτησε μία ολοκαίνουργια δημόσια βρύση αλλά και ξύλινα παγκάκια για τους περιπατητές καθώς και μία μεγάλη φωτεινή επιγραφή, η οποία τοποθετήθηκε στην κύρια είσοδο του άλσους.

Γραφείο Τύπου
Δημάρχου Γρεβενών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.