Γιγαντοοθόνη στο “Πάρκο των Μανιταριών” θα στήσει το βράδυ της Κυριακής ο Δήμος Γρεβενών για την μεγάλη μάχη του Γρεβενιώτη Πρωταθλητή Ευρώπης Μίλτου Τεντόγλου στον κρίσιμο τελικό του μήκους ανδρών των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

Πιο συγκεκριμένα, η Δημοτική Αρχή δίνει τη δυνατότητα στους δημότες, που το επιθυμούν, να βρεθούν στο δροσερό περιβάλλον του Πάρκου και να παρακολουθήσουν από εκεί τη ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση της σπουδαίας προσπάθειας του κορυφαίου μας άλτη.

Η οθόνη θα τοποθετηθεί σε κεντρικό σημείο του Πάρκου λίγο μετά τις 22:00, παραμένοντας σε λειτουργία μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας καθώς ο τελικός, στον οποίον προκρίθηκε άνετα ο Μίλτος, αναμένεται να διεξαχθεί γύρω στις 4 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδος.

Φυσικά δεν ξεχνάμε την πιστή τήρηση των μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό κατά τη διάρκεια της παρουσίας μας στον χώρο.

Ραντεβού λοιπόν στο “Πάρκο των Μανιταριών” το βράδυ της Κυριακής 1 Αυγούστου για να στηρίξουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τον συνδημότη μας Μίλτο Τεντόγλου, ευχόμενοι η καλοκαιρινή και ζεστή αυτή νύχτα να είναι ξεχωριστή για τον Μίλτο, για την πόλη μας, για την ιστορία μας!

Γραφείο Τύπου

 Δημάρχου Γρεβενών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.