Τη χορήγηση περαιτέρω κονδυλίων στον Δήμο Γρεβενών για τη θέρμανση των σχολικών μονάδων λόγω των δύσκολων κλιματολογικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή μας την περίοδο του χειμώνα αλλά και την απαραίτητη αύξηση του αριθμού των σχολικών καθαριστριών για την ορθότερη κάλυψη των υπαρχουσών αναγκών, έθεσε ο Δήμαρχος Γρεβενών κ.Γιώργος Δασταμάνης στη συνάντηση που είχε με τον Γενικό Γραμματέα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Δια Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας κ.Γιώργο Βούτσινο.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της σύσκεψης που έλαβε χώρα το μεσημέρι της Πέμπτης 10 Ιουνίου 2021 στο Δημαρχείο Γρεβενών παρουσία του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ.Γιώργου Κασαπίδη, του Αντιδημάρχου Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού κ.Δημήτρη Μπόλη, του Αντιδημάρχου και Προέδρου της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ.Χρήστου Πέτρου και υπηρεσιακών παραγόντων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση με στόχο την επίλυση ζητημάτων που απασχολούν τις αντίστοιχες δομές των Γρεβενών.

Γραφείο Δημάρχου Γρεβενών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.