Στα Γρεβενά, βρέθηκε την Μ.Πέμπτη ο Δρ. Δημήτρης Δερπάνης, όπου είχε σειρά επαφών με συνεργάτες του αλλά και με φίλους. Ο κ. Δερπάνης, συνοδευόμενος από την σύζυγό του και Αντιπρόεδρο του Ομίλου, Ζωή Χατζή-Δερπάνη, επισκέφθηκαν και τις εγκαταστάσεις του Star-fm 933, όπου έγινε δεκτός από τον ιδιοκτήτη και Δημοσιογράφο Χρήστο Μίμη, αλλά και τον Διευθυντή  Marketing του Star-fm 933, του Star-fm.gr, του GREVENA TV (youtube)  και του ΑΕΤΟΣ ΓΡΕΒΕΝΑ, Γιάννη Μπαϊνέτα, όπου συζητήθηκε νέα συνεργασία του WEB Radio του ομίλου D GROUP και του πρώτου σταθμού της Δυτικής Μακεδονίας.

Να θυμίσουμε πως ο  Όμιλος D GROUP,  δραστηριοποιείται στο χώρο της εκπαίδευσης, της επαγγελματικής κατάρτισης και της πιστοποίησης ανθρώπινου δυναμικού και συστημάτων διαχείρισης ποιότητας. Ιδρυτής του Ομίλου είναι ο “Γρεβενιώτης” (από την Αβδέλλα) Δρ Δημήτριος Δερπάνης, ο οποίος δραστηριοποιείται στον συγκεκριμένο χώρο τα τελευταία 25 χρόνια.  Στον Όμιλο απασχολούνται σήμερα 93 μόνιμα πεπειραμένα στελέχη και 400 στελέχη με σχέση μερικής απασχόλησης.
ΥΓ: Πριν την συνάντηση, όλοι υποβλήθηκαν σε self test, για την αποφυγή της μετάδοσης του κορονοϊού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.