Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) σε συνεργασία με τον Δήμο Γρεβενών, θα πραγματοποιήσει δωρεάν δειγματοληπτικό έλεγχο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) την Τετάρτη 14 Απριλίου 2021.

Η διενέργεια των τεστ θα διεξαχθεί από τις 9 το πρωί έως τις 2 και μισή το μεσημέρι σε κεντρικό σημείο της πόλης και πιο συγκεκριμένα σε ισόγειο κατάστημα του Δημαρχείου Γρεβενών επί της οδού K.Ταλιαδούρη.

Για την μετάβαση στον χώρο απαιτείται αποστολή μηνύματος στο 13033 με τον κωδικό 1 (μετακίνηση για λόγους υγείας) ή έγγραφη βεβαίωση με τον ίδιο κωδικό ενώ απαραίτητος είναι και ο αριθμός του ΑΜΚΑ.

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της παραμονής μας στο σημείο του ελέγχου πρέπει να φοράμε σωστά τη μάσκα και να κρατάμε αυστηρά τις αναγκαίες αποστάσεις.

Επισημαίνεται ότι δωρεάν rapid test πραγματοποιούνται, επίσης, στο ιατρείο του ΕΟΔΥ Γρεβενών που βρίσκεται σε ισόγειο της οδού Θεοδώρου Ζιάκα 23.

 

Από την πλευρά του ο Δήμος Γρεβενών απευθύνει κάλεσμα στους δημότες για συμμετοχή στη διαδικασία καθώς η περιοχή μας βρίσκεται δυστυχώς στο επίπεδο “Πολύ Αυξημένου Κινδύνου – Βαθύ Κόκκινο”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.