«Είμαστε εδώ, μη μας ξεχνάτε, Δώστε τα λεφτά που μας χρωστάτε»

Μόλις χθες μας ενημέρωναν ότι σταματούν τις κινητοποιήσεις τους (δείτε εδώ), σήμερα διαβάζουμε ότι:

Σε κινητοποίηση διαμαρτυρίας βρίσκονται αυτή την ώρα μπροστά από το Δημαρχείο Γρεβενών οι εργαζόμενοι στα Προγράμματα και τις Δομές της Δημοτικής Επιχείρησης Κοινωφελούς Έργου (ΔΕΚΕΓ) του Δήμου Γρεβενών και ζητούν:

  • Την υλοποίηση των δεσμεύσεων της Διοίκησης της Επιχείρησης και της Δημοτικής Αρχής για την εξόφληση των δεδουλευμένων τους μέχρι και το μήνα Μάρτιο 2021 [Δομές από Οκτώβριο 2020 (6+ μήνες) και Βοήθεια στο Σπίτι από Νοέμβριο 2020 (5+ μήνες)].

Επίσης ζητούν :

  • Την επαναφορά των Συμβάσεων Εργασίας από μερικής σε πλήρους απασχόλησης, όπως ήταν τον Αύγουστο 2020 πριν περιοριστούν στο 50% αυθαίρετα και παράνομα (λόγω COVID-19).
  • Την εξασφάλιση μόνιμης διοικητικής υποστήριξης της Επιχείρησης είτε με πρόσληψη μόνιμου προσωπικού (άμεσα λόγω COVID-19), είτε με προσωπικό του Δήμου
  • Την χορήγηση των προβλεπόμενων από την κείμενη νομοθεσία Μέσων Ατομικής Προστασίας αλλά και αυξημένων λόγω του COVID-19
  • Την ανασυγκρότηση της Διοίκησης της Επιχείρησης και την εξασφάλιση  χρηματοδότησης από το Δήμο και το Κράτος για την καλύτερη λειτουργία της

Καλούμε την Δημοτική Αρχή και τη Διοίκηση της Επιχείρησης να σταματήσουν επιτέλους την κοροϊδία και τον εμπαιγμό των εργαζομένων και να δώσουν οριστικές λύσεις στα προβλήματα, ιεραρχώντας πρώτα τις ανάγκες των εργαζομένων.

Οι εργαζόμενοι θα συνεχίσουν να βρίσκονται σε επαγρύπνηση και ετοιμότητα για αγωνιστικές κινητοποιήσεις μέχρι την ικανοποίηση των αιτημάτων τους.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να δηλώσουν την αλληλεγγύη τους στον αγώνα των εργαζομένων της ΔΕΚΕΓ και να εκφράσουν και έμπρακτα τη συμπαράστασή τους στις κινητοποιήσεις

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Βασίλης Καραμήτρος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.