Ο Βουλευτής Γρεβενών για ακόμα μία φορά θα προβεί στις απαραίτητες πράξεις και ενέργειες ώστε να λυθούν τα ζητήματα του τόπου

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Γρεβενών, κ. Γεώργιο Δασταμάνη και τους Αντιδημάρχους Τεχνικών Έργων και Οικονομικών – Διοικητικών Υπηρεσιών, κ. Χρήστο Τριγώνη και κ. Ματθαίο Αδάμο αντίστοιχα, πραγματοποίησε τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021 ο Βουλευτής Νομού Γρεβενών, κ. Ανδρέας Πάτσης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Βουλευτής φρόντισε να ενημερωθεί και δια ζώσης για τα θέματα που απασχολούν τον Δήμο Γρεβενών και τους πολίτες του, καταγράφοντάς τα ώστε να τα προωθήσει στα αρμόδια Υπουργεία.

Η συζήτηση κυμάνθηκε, όπως πάντα, σε φιλικό κλίμα και ο ίδιος δεσμεύτηκε για ακόμα μία φορά να προβεί στις απαραίτητες πράξεις και ενέργειες ώστε να λυθούν τα ζητήματα του τόπου, κάτι που φυσικά συνηθίζει να πράττει και να κάνει φανερό μέσω των αποτελεσμάτων των προσωπικών του παρεμβάσεων σε όλη τη διάρκεια της θητείας του ως Βουλευτής, ακόμα και εν μέσω πανδημίας.

Ο Βουλευτής, πάντα συμμορφωμένος με τις οδηγίες των ειδικών αναφορικά με την πανδημία του κορονοϊού, βρίσκεται πάντα δίπλα στους ανθρώπους του και συνεχίζει απρόσκοπτα το έργο του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.