Ο Βουλευτής Νομού Γρεβενών, κ. Ανδρέας Πάτσης πραγματοποίησε συνάντηση στο Δημαρχείο Δεσκάτης τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021, με τον Δήμαρχο Δεσκάτης, κ. Δημήτριο Κορδίλα, τον Αντιδήμαρχο καθαριότητας και ποιότητας ζωής, Περιβάλλοντος, Ανάπτυξης και Προγραμματισμού, κ. Χαράλαμπο Ορφανίδη και την Αντιδήμαρχο Δ.Ε. Χασίων, κα Αρετή Ανδρώνη.

Η συζήτηση είχε ενημερωτικό χαρακτήρα και κινήθηκε γύρω από τα θέματα του Δήμου, των προτεραιοτήτων και των αναγκών για τα έργα που επείγει να υλοποιηθούν, με τον ίδιο τον Βουλευτή να επιχειρεί να αποκτήσει και μέσω της φυσικής του παρουσίας απόλυτα πλήρη εικόνα για όλα τα ζητήματα που απασχολούν τον Δήμο, καταγράφοντας όλα τα αιτήματα ώστε να τα προωθήσει στα αρμόδια Υπουργεία.

Ο Βουλευτής αποδεικνύει για ακόμα μία φορά έμπρακτα ότι βρίσκεται δίπλα στους συμπολίτες του με την πρώτη ευκαιρία τηρώντας πάντα τα απαραίτητα μέτρα που υποδεικνύονται λόγω της πρωτοφανούς πανδημίας του κορονοϊού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.