Στην Βασιλίτσα βρέθηκε η ΕΡΤ και η δημοσιογράφος Δέσποινα Αμαραντίδου, όπου συνομίλησε με τον Πρόεδρο του Φορέα Δημήτρη Καραγιάννη αλλά και αθλητές της Εθνικής προολυμπιακής ομάδας στα χειμερινά αθλήματα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2021, που προπονούνται εκεί.

Οι προπονήσεις, η χρήση καθώς και το ωράριο προπονήσεων στις εγκαταστάσεις του Ε.Χ.Κ. Βασιλίτσας, αφορούν αυστηρά και μόνο τους συγκεκριμένους αθλητές και τους συνοδούς χειμερινών αθλημάτων.
Σε ανακοίνωσή της η Διοίκηση αναφέρει:
«Είναι τιμή και ευθύνη για την Επιτροπή Διοίκησης και τους εργαζομένους του Ε.Χ.Κ. Βασιλίτσας, την δύσκολη στιγμή της πανδημίας, να επιλέγεται το Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας για την προετοιμασία καταξιωμένων αθλητών για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2021. Ελπίζουμε οι συνθήκες λόγω της πανδημίας να επιτρέψουν σύντομα τη λειτουργία του Ε.Χ.Κ. Βασιλίτσας και των άλλων Χιονοδρομικών Κέντρων για όλους».
Δείτε το ρεπορτάζ:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.