Νεολαία Συ.Ριζ.Α Κοζάνης: Στηρίζουμε το κάλεσμα που υπογράφουν σωματεία, επιμελητήρια και φορείς του ν. Κοζάνης!

Η Ν.Ε. Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, εκφράζει τη συμπαράστασή της στη σημερινή διαμαρτυρία του επιχειρηματικού κόσμου της περιοχής που θίγεται από τα αλλεπάλληλα και αδικαιολόγητα lockdownπου η κυβερνητική ανικανότητα με ευκολία επιβάλλει.

Δηλώνει ότι είναι απαράδεκτη η προσπάθεια φίμωσης του επιχειρηματικού κόσμου και περιορισμού της διαμαρτυρίας που εκδηλώνεται με αστυνομικά μέτρα.

Καλεί σε συμμετοχή και συμπαράσταση όλους τους πολίτες της Περιφερειακής Ενότητας

Κοζάνη 4-1-2021

Η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ

Νεολαία Συ.Ριζ.Α Κοζάνης

Κοζάνη 3-1-2021

Στηρίζουμε το κάλεσμα που υπογράφουν σωματεία, επιμελητήρια και φορείς του ν. Κοζάνης!
Το παρατεταμένο lockdown έχει πλήξει την περιοχή μας όσο καμία άλλη στην χώρα. Σχεδόν ένα χρόνο τώρα βλέπουνε καταστήματα να βάζουν λουκέτο, μικρομεσαίες επιχειρήσεις να μην μπορούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά, εργαζόμενους να χάνουν την δουλειά τους και ολα αυτά εν μέσω πανδημίας. Υπάρχουν συμπολίτες μας που δεν εχουνκανενα εισόδημα εδώ και 2,5 μήνες, με αποτέλεσμα να μένουν εντελώς αβοήθητοι.

Η ευθύνη βαραίνει αποκλειστικά και μόνο την κυβέρνηση και τους τοπικούς εκφραστές της, καθώς δεν έχουν τηρήσει τις δεσμεύσεις που ειχαν δώσει τον Οκτώβριο όταν η περιοχή μπήκε σε αυστηρό lockdown. Ήταν συνειδητή πολιτική επιλογή να μην ενισχύσουν αποφασιστικά από την αρχή της κρίσης όλους τους ανθρώπους της εργασίας και να περιοριστούν σε “κρατικά δάνεια” που δεν αποτελούν κανενός είδους λύση, αλλά μακροπρόθεσμα δημιουργούν επιπλέον προβλήματα.
Σε αυτό το πλαίσιο έρχεται να προστεθεί και η απόφαση της κυβέρνησης να βάλει λουκέτο στην ΔΕΗ και να δημιουργήσει ακόμα μεγαλύτερες στρατιές ανέργων.

Από την πλευρά μας δεν είμαστε διατεθειμένοι να καθίσουμε με σταυρωμένα τα χέρια και να βλέπουμε να μας κλέβουν το μέλλον και την προοπτική για να παραμείνουμε και να δημιουργήσουμε στον τόπο μας.

Ως ν. ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης θα συμμετέχουμε στην αυτοκινητοπομπή προς την περιφέρεια Δυτ. Μακεδονίας την Δευτέρα 04/01 στις 11 το πρωί.
Όλοι μαζί να βάλουμε ένα φρένο σε αυτόν τον κατήφορο. Να αγωνιστούμε για δουλειά και ζωή με αξιοπρέπεια!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.