Αντί να με συγχαρούν, κάποιοι δείχνουν εμπάθεια και ζηλοτυπία… – Τι είπε για το Νοσοκομείο Γρεβενών αλλά και για το ποιοι τον θυμήθηκαν την ημέρα της γιορτής του…

Για την επιτυχία της λειτουργίας του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στην Δεσκάτη, μίλησε ο Βουλευτής Γρεβενών Ανδρέας Πάτσης την Τρίτη (8-12) στο Starfm 933 και τον Δημοσιογράφο Χρήστο Μίμη.

Πρόκειται για μία Πανελλαδική επιτυχία, αφού όλα τα υπόλοιπα καταστήματα της Τράπεζας στην Ελλάδα, πλην της Δεσκάτης, είναι ήδη κλειστά. ..”Ευχαριστώ τον Δήμαρχο Δεσκάτης Δημήτριο Κορδίλα, για την άριστη συνεργασία που έχουμε” ..
Αναφερόμενος στην επιστολή του Περιφερειακού Συμβούλου Λάμπρου Χατζηζήση: “Επέδειξε εμπάθεια, ζηλοτυπία και έλλειψη πολιτικής κουλτούρας.. Ειναι λυπηρό να πολιτεύεται με αυτόν τον τρόπο” … -“..Έκαναν σόου, (υπονοώντας την Περιφερειακή αρχή) και διερωτήθηκε: “..Απέσυραν τις καταθέσεις έτσι όπως απειλούσαν;” ..



Για το Νοσοκομείο
“Αισθάνομαι περήφανος για την Διοίκηση του Νοσοκομείου, την κυρία Καπάτου, και για όλο το προσωπικό που δίνουν έναν μεγάλο αγώνα”... “Με λυπεί το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ Γρεβενών, σε περίοδο κρίσεων, αντιδρά με τέτοιες επιστολές.. – “Οδηγούνται στην πολιτική τους απαξίωση“…

Για την ημέρα της γιορτής του
Ο Περιφερειάρχης, ο Αντιπεριφερειάρχης και Περιφερειακοί Σύμβουλοι, δεν γνωρίζουν ότι με λένε Ανδρέα“…

Ακούστε όλη την συνέντευξη:



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.