Διαβάστε  την ανακοίνωση του Δημάρχου Δεσκάτης Δημητρίου Κορδίλα:
Με απόφαση της διοίκησης της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ και μετά από προσπάθειες του δημάρχου του Δήμου Δεσκάτης κ. Δημητρίου Κορδίλα και σύσσωμου του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Δεσκάτης, και ιδιαιτέρως  του βουλευτή της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών κ. Ανδρέα Πάτση με τις προσωπικές του παρεμβάσεις και γνωριμίες, το κατάστημα της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ στη Δεσκάτη, λόγω των ιδιαιτεροτήτων της περιοχής, όπως αυτές αναφέρονται λεπτομερώς στο σχετικό ψήφισμα του δημοτικού συμβουλίου, θα συνεχίσει την λειτουργία του κάθε Δευτέρα και Πέμπτη της εβδομάδας.



Διευκρινίζεται ότι αυτό το ιδιότυπο καθεστώς,  της λειτουργίας δηλαδή του καταστήματος της Δεσκάτης για δύο ημέρες την εβδομάδα, θα ισχύσει μόνο για το κατάστημα της Δεσκάτης, καθώς όλα τα υπόλοιπα καταστήματα ανά την Ελλάδα, που ανακοινώθηκε αρχικά ότι θα κλείσουν, θα παύσουν να λειτουργούν οριστικά.

Συνεχίζονται οι προσπάθειες όλων μας, με μεθοδικότητα και συντονισμό,  εωσότου επανέλθει η λειτουργία του καταστήματος στην πρότερη κατάσταση.

Γραφείο Τύπου Δημάρχου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.